kapat
23.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Bubi tuzağı

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Bülent Yavuz'un hakem konusunda hakemlerin yanında olduklarına inanmıyorum. Böyle bir ortamda Fenerbahçe-Galatasaray maçını idare eden Ali Aydın'ı, F.Bahçe-G.Antep maçına vermek, tabir-i caizse tam bir bubi tuzağı. Bu çocuğa yazık değil mi? Trabzonspor-Galatasaray maçında, hakem Ali Aydın'ken "O benim akrabam ters bir şeyler olabilir" deyip Mutlu Çelik'i tayin ettiren Haluk Ulusoy, böyle bir maça Ali Aydın'ın verilmesine nasıl göz yumar?

Öyle bir maç ki, Fenerbahçe'den de 2-3 futbolcu atılabilir, Gaziantep'ten de... Hani Ali Aydın dürüst çocuk ya, eline bombayı verdiler, bıraktılar Şükrü Saracoğlu Stadı'na. O da maçın içine okumak için herşeyi yaptı. Tuhaf sarı kartlar, tuhaf kırmızı kart, tuhaf kararlar. İnanın Ali Aydın'a zerre kadar kabahat bulmuyorum. Maç Fenerbahçe'nin aleyhine bitseydi de bu sefer Galatasaray gibi Fenerbahçe de 'istenmeyen hakemler' listesini Bülent Yavuz'un kucağına koysaydı acaba ne olurdu? Erol Ersoy'a Hagi'yi attı diye 1.5 yıldır Galatasaray maçı veremeyen Bülent Yavuz, bundan sonra Ali Aydın'a Ali Sami Yen Stadı'nda maç verebilecek mi? Veya Serdar Tatlı'ya...

Aydın'ı taca attılar
Aslında Bülent akıllı. Önünde oynanacak bir Beşiktaş-Fenerbahçe maçı var. Ali Aydın'ı taca attı. Elinde Metin Tokat'la Serdar Tatlı kaldı. Bakalım o zamana kadar daha kimlerle oynayacaklar ve kimleri kaybedecekler. Yazık. İnsan üzülüyor. Futboldan bahsedecekken hakemden bahsediyoruz.

Dün gece Fenerbahçe iyi mi oynadı? Hayır. Ama iki yıldır ilk defa Fenerbahçe'yi bu kadar istekli, hırslı, rakibiyle kora kor mücadele eden ve topu kapma hırsı olan bir takım olarak seyrettim. Zaten sarı-lacivertli seyircilerin de istediği bu. Fenerbahçe, mağlup da olabilir, berabere de kalabilir. Ama takımlarının çatır çatır mücadelesine hasret kalmışlar. Bir de; bu Johnson'un aldığı para, sonuna kadar helal. Profesyonel bir futbolcunun, kendine bakan bir adamın nasıl mücadele ettiğini dün Gaziantepspor karşısında gösterdi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır