kapat
23.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Huzursuz ve gergin bir gün geçirebilirsiniz. Parasal bir sorun nedeniyle içsel huzursuzluk olabilir. Duygularınıza kapılıp sevdiğiniz insanlarla tartışmalara girmekten kaçınmalısınız. Yanlış anlaşılmalara dikkat.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Enerjinizin yüksek olduğu, kendinizi daha iyi ve güçlü hissedeceğiniz bir gün. Hiç beklemediğiniz insanların size destek olması moralinizi yükseltecek. Maddi sıkıntıları büyütmeyin.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Yakın çevrenizle ortak bir çalışmanın içine girebilirsiniz. Pek gönüllü olduğunuz söylenemez ama enerjiniz çok güçlü. Yaşamınızda büyük değişimler meydana geliyor. Hedefleriniz yüksek olsun.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Burcunuzdaki Ay aşırı duyarlı yapınızı iyice belirginleştiriyor. Kendinizi ikinci plana atıp, sevdiğiniz insanların istek ve beklentilerini karşılama eğilimi içine giriyorsunuz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Alışverişe çıkıp gereksiz harcamalarda bulunabilir ve aldıklarınızı sevdiğiniz insanlara cömertçe sunabilirsiniz. İlişkileriniz bu gün biraz gerginleşebilir. Sevgilinizle ilgili sorunlarınızı beraber çözümlemeye bakın.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Saygı duyduğunuz insanların sizin fikirlerinizi dinlemeleri ve onaylamaları sizi mutlu edecek. Yaratıcı enerjinizin açığa çıktığı bir gün. Gelişen olaylara uyum sağlayıp, yapıcı çözümler üretebilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Fiziksel olarak kendinizi fazla yormamanız gereken bir günde bulunuyorsunuz. Olayları biraz zamana bırakmaya, rahat etmeye ve kendinizi yormamaya bakın. İnsanların sizi takdir etmesi hoşunuza gidebilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Yeni bir guruba girebilirsiniz veya girmeniz için size teklifte bulunabilirler. Sevgilinizden maddi destek alıyorsunuz. Unutmayın her zaman karşınızdaki size destek olmaz, sizin de olmanız gerekir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
İşinizdeki gelişmeler kazancınızı arttıracak. Uzak bir yolla ilgili sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bu durumun içsel gerginliğini yaşama olasılığınız var. Sevgiliniz sizden maddi ve manevi destek bekleyebilir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Kendinizi yorgun ve huzursuz hissedebilirsiniz. Bu durumu ilişkilerinize yansıtmanız mümkün. İnsanlara daha kibar ve anlayışlı olmaya çalışın. Uzak bir yerden alacağınız haber sizi sevindirecek.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Hastalıkla ilgili bir durum canınızı sıkabilir. Fakat alacağınız bir miktar para sizi rahatlatacak. Anne babanızla fikir ayrılığı içine girebilir ve tepkinizi gösterebilirsiniz. Yakın ilişkilerinizi bir düzene sokmalısınız.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Evinizle ilgili değişik projeler geliştirebilir, hayal ve yaratma gücünüzle, beraber yaşadığınız insanları şaşkına çevirebilirsiniz. Yakınlarınız sizi destekliyor. Gün içinde yoğun bir temponuz olabilir.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır