kapat
23.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HIGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

SEZER'E NEREDEN BULDUN SORUSU

Saadet Partili Yalman, Sezer'in 250 milyar liraya aldığı 4 katlı ve havuzlu villayı bir önergeyle Meclis gündemine getirdi. Yalman Meclis Başkanlığı'na verdiği önergede Sezer'in Gölbaşı'ndaki villası ve malvarlığıyla ilgili 13 soru sıraladı. "Aslında bu villanın değerinin 400 milyar lira olduğu söyleniyor. Cumhurbaşkanı'nın konuya açıklık getirmesi gerekiyor" diyen Yalman şu sorulara cevap istedi: Sezer ve eşinin Gölbaşı'nda 250 milyar peşin bedelle 4 katlı bir villa aldıkları doğru mu?. Bu bölgede fiyatlar piyasanın çok üstünde olduğu halde, Cumhurbaşkanı nasıl ucuza alabildi?. Bu alışverişte Sezer'in Cumhurbaşkanlığı makamında bulunmasının bir etkisi oldu mu?. 3 Çocuk okutan bir ailenin bu kadar para biriktirmesi ve gayrimenkul alması mümkün mü?. Biriktirdiği kazancını herhangi bir yerde işletti mi? Bununla ilgili resmi bir belge var mı?. Son mal beyanında yer alan bilgiler bugünkü mal varlığının kaynağını açıklamaya yeterli mi?. Sezer villasıyla ilgili tek açıklamasında "Şahsi birikimlerimle alındı" dedi.
Tüm metin


SON DAKİKA'DA


AB'ye bir eleştiri de Org. Asparuk'tan
Terör örgütlerine karşı kararlı mücadele göstermedikleri gerekçesiyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu'nun beyanlarında da sık sık eleştirilen Avrupa Birliği'ne bir çıkış da Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Cumhur Asparuk'tan geldi.
TÜRKİYE'DE

336 yerine, 233 milyar alacak
Dünkü Genel Kurul'da yönetim ve personele dağıtılması planlanan 2 trilyon 439 milyarın, 1 trilyon 118 milyar liraya düşürülmesi yönünde önerge veren Birsen, "2001 yılında ciddi bir kriz yaşandı. Kamuoyunda alacağımız primlerle ilgili gösterilen tepki bizde tedirginlik yarattı.
EKONOMİ'DE

AB'ye üyeliğiniz tehlikeye girer
Tehditlerin hayata geçirilmesi, Türkiye'nin üyelik sürecinin önünü keser. Türkiye şartları yerine getirmeli. Zamanlama Türkiye'nin elinde. Avrupa Birliği'nin Genişlemesden Sorumlu Üyesi Günter Verheugen, 2 günlük resmi bir ziyaret için gittiği Yunanistan'ın başkenti Atina'da...
DÜNYA'DA

Tayyip'i eleştiren Gazioğlu'na ihraç
Parti programında "demokrasi ifade özgürlüğü ve insan hakları" gibi kavramlara yer veren AKP, parti içi demokrasiye fazla tahammül edemedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde yapılan ihaleler nedeniyle hakkında soruşturmalar bulunan AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı...
POLİTİKA'DA

Fenerbahçe fıstık gibi
Geçtiğimiz hafta Malatya karşısında büyük darbe almıştı Fenerbahçe. Gaziantep önünde amaç belliydi. 3 puanı alıp şampiyonluk yarışında yer alabilmek. G.Antepspor ise geçen yıl aynı statta 3-0'dan kaybettiği karşılaşmanın rövanşını almak istiyordu.
SPOR'DA

28 yıl sonra buluştular
Dillerden düşmeyen "Samanyolu" şarkısının yaratıcısı ünlü sanatçı Berkant, bebekliğinden beri görmediği kızı Fulya ile 28 yıl sonra buluştu. Eski eşi Serpil Örümcer'den olan kızı Fulya ile bir araya gelen Berkant'ın sevinci görülmeye değerdi. Mersin'de babasının çalıştığı otele giden Fulya Akgüngör...
MAGAZİN'DE

Bilinmeyen tehlikeli hastalık Rett Sendromu
İlk oyarak Dr. Andreas Rett tarafından tanımlanan Rett Sendromu, Dr. Bengt Hagberg ve çalışma arkadaşları tarafından 1983 yılında yayınlanan raporla, bir hastalık olarak dünya çapında tanınıyor. RS'li çocuklar, 6-18 aylık olana kadar normal veya normale yakın bir gelişim gösteriyorlar.
SAĞLIK'DA

İşte gerçek Türk rüyası
Gamze-Boğaç Üner çifti aynı caddeye açtıkları birçok yeni işletmeyle bir Türk rüyası gerçekleştirdi... Aslında başarısız olmaları pek de mümkün değildi. Çünkü onlar tam beş yaşından beri arkadaş ve birlikte büyüyüp aynı okulları okuyan ve uzun yıllardır evli olan mutlu bir çift.
MELODİ'DE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPUS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,331,653 1,341,022
MARK 605,000 608,000
EURO 1,171,455 1,179,697
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır