kapat
23.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Sağol Andersson

Futbolda ciddi bir sorun var; oyuncunun biri teknik yönden kuvvetlidir, diğeri ise fizik. Sahada, fiziği güçlü olan kazanıyor. Zira saha 110 metre ve 90 dakika da koşmak gerekiyor. F.Bahçe, geçen haftaya oranla çok koştu. Dün gece gözümüze çarpanları sıralayalım...

14. dakikada F.Bahçe bir korner kazandı. Atışı beklerken, Andersson'un, Johnson'a çarparak takım arkadaşını sakatladığını gördüm. Gözlerime inanamadım. 6 maç sonra jubile yapacak Andersson'da neden bu kadar ısrar edilir? Andersson'a teşekkür edilip, ülkesine gönderilmesi doğru olur. Oyunda hiç olmayan Andersson, devamlı hakeme itiraz ederek kendisini gündemde tutuyor. Johnson'ın perdeyi açan ilk golü, yapılışı açısından güzeldi. Gole kadar da F.Bahçe oyuna hakimdi. Bu gol, F.Bahçeli oyuncuları çok rahatlattı, arkası da geldi.

Ogün liberoda kalsın
Ogün'ün bugünkü şartlarda oynayacağı en iyi yer, Milli Takım'da oynadığı libero mevkiidir. Orada hep güçlü kalır, düşündüklerini rahatça yapar. F.Bahçe'nin en iyileri, Rüştü, Fatih, Johnson, Revivo olarak gözüktü. Hele Revivo topla buluştuğu zaman çok olumlu paslar verdi arkadaşlarına.

G.Antep'e gelince; eski gücünden çok şey kaybetmiş. G.Antep'te de en çok göze batanlar, İbrahim ile Romachenko oldular. Ali Aydın iyi hakem. Futbolcuların gözünde Ali Aydın isminin çok büyüdüğünü gördüm. Aydın'ın, maçlara diğer hakem arkadaşlarından farklı çıktığı bir gerçektir.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır