kapat
23.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kartal'a müjde

Beşiktaş Başkanı Bilgili, Grup Siyah-Beyaz'ın verdiği yemekte müjdeyi açıkladı: "Uzun zamandır Federasyon'da mücadelesini verdiğimiz ikinci yıldızımızı aldık"

Mican'ı listesine aldı
Beşiktaş'ın UEFA tarafından tescil edilen iki şampiyonluğunu Federasyon da kabul etti ve siyah-beyazlılar formalarına ikinci yıldızı takmaya hak kazandı. Grup Siyah-Beyaz'ın Ceylal Otel'de verdiği yemekte konuşan başkan Serdar Bilgili, "Sizlere bir müjde vermek istiyorum. Uzun zamandır Futbol Federasyonu'nda mücadelesini verdiğimiz 11.şampiyonluğumuz tescillendi" dedi. Böylece Beşiktaş 1957-58, 58-59 sezonlarındaki şampiyonlukları resmen onaylandı. Bilgili, grup siyah-beyaz başkanı Hüseyin Mican'ı da listesine aldığını da açıkladı.

'Seba'nın öğrencisiyim'
Bilgili, kongredeki rakibi Arat ve seçim çalışmaları ile ilgili bomba gibi açıklamalar da yaptı: "Süleyman Ağabeyin öğrencisiyim. Biz Süleyman Ağabey'den aldığımız terbiye, ahlaki ve etik değerlerle kulübümüzü yönetiyoruz. Seçim kongremizin Beşiktaş ahlâkına, etiğine ve geleneklerimize uygun bir şekilde geçmesi gerekir. Ben bu çizgide hareket etmeye çalışıyorum. Ama maalesef Beşiktaş'a yakışmayan tartışmalar yaşanıyor. 'Erkekse çıksın televizyonda tartışalım' deniyor. Demek ki bu arkadaşlarımızın, bu göreve talip olmadan Beşiktaş kültürünü ve etiğini incelemeleri gerekiyor.

'Beni snob buldular'
İki yıllık dönemimde camiamız ile istediğim ilişkiyi kuramadım. Herkesin tek tek elini sıkamadım. Bundan dolayı camiada kırılanlar, beni snop bulanlar oldu. Ama bu iki yıl içinde gece gündüz Beşiktaş için çalıştık. Seçim döneminde de görevimi bırakıp, oy peşinde koşacak değilim. O nedenle yeterince seçim çalışması yapmadığım düşünülüyor. Dernekler, Çarşı'daki Beşiktaşlılar bana kırılıyor, 'Serdar Bilgili niye aramıyor, niye elimizi sıkmıyor' diyorlar. Beşiktaş Başkanı olarak, arkadaşımızın yaptığı gibi kapı kapı dolaşıp oy isteyemem

'Görevim ibadettir'
Popülist yaklaşımlar içinde olan bir insan değilim. İki yıl içinde hiç Çarşı'ya inemedim, derneklere gidemedim. Şimdi seçim döneminde balıkçıların arasında poz versem, tokalaşsam, "İki yıldır gelmedin. Şimdi seçim için, oy için mi geldin" derlerse söyleyecek tek lafım olamaz.

Beşiktaş'ta görev yapmak benim için ibadettir. İki sene önce verdiğimiz sözlerin %0-80'ini gerçekleştirdik. Verilmeyecek hesabımız yok. Modelimiz, projelerimiz Beşiktaş'ı ileriye götürecek, yeni yüzyıla taşıyacak. Yapamadığımız bir Fulya Projesi var

Yıldızlar Beşiktaş'a
Beşiktaş'ta kongreye doğru hava ısınırken, başkan adayı Hasan Arat, Bandırma ve Balıkesir'deki dernekleri ziyaret ettikten sonra, dün gece İzmir'de kongre üyeleri ile bir araya geldi. Arat, "İki yılda 81 il ve birçok ilçeyi gezdim. Beşiktaş 2 yıldır iyi yönetilmedi. 100. yılda Avrupalı Beşiktaş ile 100 bin çocuğa 100 bin forma kampanyası başlattık" ifadesini kullandı.

Arat, futbol takımını da en az 3 tane çok önemli yabancı futbolcu ile takviye edeceklerini söylerken, Mehmet Kazancı'nın 3 Brezilyalı ile temasta olduğu belirtildi

Perpa'da Kazancı sevgisi
Perpa Beşiktaşlılar Derneği'nin toplantısında ise, Arat'ın listesinde yer alan Kazancı şov yaptı. Perpa'daki işadamlarından Şenol Demirağ, "Perpa, Hasan Arat ile Mehmet Kazancı'nın kalesidir" dedi.

Vali Erol Çakır'a şikayet
Beşiktaş yönetimi dün yazılı bir açıklama yaparak, İnönü Stadı'nda son haftalarda güvenlik güçlerinin taraftarlara ve basına karşı gösterdiği sert tutumu İstanbul Valisi Erol Çakır'a şikayet etti. Açıklamada, "Denizlispor maçının ardından güvenlik güçlerinin davranışlarını kabul etmemiz mümkün değil. Konu, başkanımız Serdar Bilgili tarafından Sayın Vali Erol Çakır'a da açıklanmış ve gerekli işlemlerin yapılması istenmiştir." denildi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır