kapat
23.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kabare aşk doğurdu

Kareografiyi hazırlayan Tan Sağtürk, bale gösterisiyle izleyenlere sürpriz yapmaya hazırlanan Çağla Şikel için "Yakında bizi elele görürseniz şaşırmayın" dedi

Müjdat Gezen'in yazıp yöneteceği "Kabare Tri Peypırs" adlı oyun daha perdelerini açmadan yeni bir aşka evsahipliği yaptı. Oyunun kareografisini hazırlayan Tan Sağtürk'ün sözleri bu yeni aşkın ilk sinyallerini verirken, oyunun basın toplantısından sonra düzenlenen özel eğlencede Tan Sağtürk ile Çağla Şikel'in samimiyeti bu durumu doğrular nitelikteydi.

Çağla Şikel ile aralarında yeni bir aşk başlayabileceğinin sinyallerini veren ünlü balet Tan Sağtürk, "Çağla'nın ismi oyun süresince Atilla Saral ya da Cem Özer'le birlikte anılabilir. Ne diyorsunuz?" şeklindeki sorulara karşılık, "Bu durumu fazla önemsediğimi söyleyemem. Ama çok yakında Çağla ile beni elele görürseniz, şaşırmayın" dedi.

Öte yandan Müjdat Gezen'in yazıp yönettiği müzikal güldürü "Kabare Tri Peypırs'' 29 Mart'tan itibaren Maslak Efendy Show Theatre'da sahnelenmeye başlanacak. Müzikalde Müjdat Gezen ve Nükhet Duru ile birlikte şov dünyasının ünlü isimleri biraraya gelecek.

"Nükhet'in alternatifi yok"
Tiyatroya 42 yılını veren Müjdat Gezen, çok farklı bir proje ile izleyicilerin karşısına çıktıklarını dile getirirken, her zamanki gibi herşeyi dalgaya almayı da ihmal etmiyor. Rol arkadaşı ve dostu Nükhet Duru'yu kucağına oturtan Gezen, "Bu kadroyu oluşturmak her babayiğidin hakkı değildir. Çok zorlandım. Önüme gelen isimleri tek tek değerlendirdim. Ama bir gerçek var. Nükhet Duru olmasaydı, bu proje asla olmazdı. Çünkü başka isim yok" dedi.

"Cem Özer kendini oynuyor"
Müjdat Gezen "Cem Özer, bu projeyle yeniden doğmuş gibi oldu. Eskisi gibi bir adam olacak. Sizler onu eşcinsel olarak izliyorsunuz. Rol yaptığını sanıyorsunuz. Ama o özünü yansıtıyor" esprisiyle de toplantıyı şova çevirdi. Gezen kabarenin pek çok genç oyuncunun da önünü açacağını belirterek, "Şov dünyası yeni yıldızlarla tanışacak" şeklinde konuştu.

"Çağla'yla 6 yaşında büyük aşk yaşadık"
Müjdat Gezen, manken Çağla Şikel'in bu kabarede olmasına en çok kendisinin sevindiğini belirterek, "Bana bu kızımızı Aykut Kutluel önerdi. Gerçekten işine sadık ve disiplinli. Kusursuz biri'' sözleriyle Şikel'e övgüler yağdırdı. Gezen daha sonra da "Bir bale gösterisi yapıyor inanamazsınız. Sanki doğuştan balerin. Çağla normalde oryantal. Herkes onu dansöz bilir. Ben, Çağla ile 6 yaşındayken aşk yaşamıştık'' esprisini patlattı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır