kapat
23.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İtiraf.com

Çıtır kızın avantaj ve dezavantajları (üf!; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 28; İl:İzmir)

Kız arkadaşım benden 10 yaş küçük. Avantajları, 1) Çıtır. 2) Her dediğinize inanıyor. 3) "Önümüzde daha uzun zaman var" dediğinizde evlilikten vazgeçiyor. 4) İkna edip çeşitli seks oyunları deneyebiliyorsunuz. 5) Her şeyi ilk sizden öğreniyor. Sizi öğretmen gibi görüyor. 6) Başbaşayken çok rahat olabiliyor. Küfürler, argo konuşmalar... Özellikle sekste. 7) Fazla şey istemiyor. 9) Aldatmak kolay oluyor. 10) Çılgınlar... Dezavantajları: 1) Bakire. 2) Bazı şeyleri anlamıyor. 3) Diskoya girerken kimlik soracaklar diye korkuyorsunuz. 4) Çabuk ağlıyor. 5) Paraları yok. 6) Zırt pırt telefonunuzu çaldırıyor. 7) Gece buluşamıyorsunuz. 8) Birileri ile tanıştırırken zorlanıyorsunuz. 9) Fikir alışverişi pek olmuyor. 10) Cahiller.

Bu CV ile nasıl mutlu olabilirim ki? (silverskin; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 27; İl:Ankara)
Anneannem 65 sene önce ilk eşinden boşanmış. İkincisi de rahmetli oldu. Dayım iki evlilik yaptı. Her ikisi de mahkemede bitti. Teyzem 20 sene önce iki çocuğunu bırakarak boşandı. Diğer dayım 2 ay önce 30 senelik karısından boşandı. Ablam 15 senelik evliliğini bitirdi. Annem ve babam 35 senenin ardından boşandılar. Ben kime ne anlatayım, kime ne diyeyim?! Bu sülaleyi ben seçmedim ki! Tek istediğim ideal bir baba olmak. Ama bu CV ile çok zor!

Hayal sapığı bir insanım galiba (tamamselam; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 32; İl:Eskişehir)
8 yıllık güzel bir evliliğim, 3 yaşında bir oğlum var. Sorunum; çevremde kariyer sahibi hoş erkeklerle platonik bereberlik yaşamak. Cinsel anlamda değil. Platonik aşkımla küsüyorum, barışıyorum, birçok şeyi paylaşıyorum. Geceleri hep hayal kuruyorum. Neden böyle yaptığımı da bilmiyorum. Acaba eşimden gerçekleşmeyen beklentilerim mi var? Aslında ideal bir eş sayılır. Acaba sorun bende mi? Benim gibi hayal sapığı insanlar var mı?



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır