kapat
23.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Eniştemi yakalasam ablama söylemem...

Hülya Avşar'ın kızkardeşi olmasının bedeli olarak hep ilgi odağı Helin Avşar. Ne iş yaptığı, kiminle aşk yaşadığı hep merak konusu.

Ve o, bu ilginin hem tadını çıkarıp, hem dezavantajlarını yaşayan bir gençkadın olarak neler yaşadığı, neler hissettiğini açık sözle anlatıyor. Ablasının karşısında kompleksleri var mı, denildiği kadar çapkın mı, eniştesi ile ablasının ilişkisi hakkında ne düşünüyor Vecihe Aslan sordu, Helin cevapladı...

* Sadece Hülya Avşar'ın kardeşi olarak anılmaktan rahatsız oluyor musunuz?

Benimle ilgili o kadar kötü bir imaj yaratıldı ki... Ablam Türkiye'nin starı olduğu için çok tanınıyorum. Bir gece dışarı çıksam, her gece çıkıyorum zannediliyor. Alakası yok. Ayrıca bu yaşta gezip eğlenmeyeceğim de ne zaman gezeceğim?

* Bu kadar çok göz önünde olmak sıkıcı değil mi?

Artık pazarlara gidemiyorum, sinir oluyorum! (gülüşmeler) Tanınmak değil rahatsız olduğum, arkamdan acayip laflar ediyorlar. "Ay, boyu kısaymış... Ablası daha güzelmiş..." gibi bir sürü laf söyleniyor ve bu hoşuma gitmiyor. Zaten şu aralar hiç gezmiyorum, yoruldum.

* Genç, güzel ve popülersiniz... Peşinizde çok playboy var mı?

Hülya Avşar'ın kız kardeşi olmak ilgiyi daha da üzerime çekiyor. Ama benim altıncı hissim çok güçlüdür ve insanları hemen tanıyabiliyorum. O yüzden bana kim, ne niyetle yaklaşıyor sezinliyorum.

* Bir abla olarak Hülya Avşar'ın size koyduğu yasaklar var mı?

Çok... Mesela ben sabahın köründe kalkamam, sporumu öğlen yaparım, kahvaltı etmem kahve içerim. Ama o herşeyiyle ultra düzenli yaşıyor ve çevresindeki herkesi de öyle yapmaya çalışıyor. Ben onun gibi olmayınca da kızıyor.

* Erdinç Acar ile ayrıldığınız doğru mu?

Hayır, çok güzel bir ilişki yaşıyoruz ve nazar değmesinden çok korkuyorum. Özellikle benim ailem Erdinç'i çok seviyor. Onun ailesiyle de tanışıyorum, istememe durumu olamaz! Aramızda hiçbir problem yok. Erkeğin beni sahiplenmesini isterim. Erdinç'te bunu yakaladım.

* İleriye dönük bir planınız var mı?

Eskiden olsa dünyayı gezip dolaşmak derdim. Ama artık olgunlaştım. Çocuk çok seviyorum. Zehra'ya tapıyorum, benim çocuğum gibi... Onu düşününce evlenmek istiyorum.

* Son dönemlerde sizi sık sık enişteniz Kaya Çilingiroğlu ile gezerken görüyoruz. Nasıl bir ilişkiniz var?

Çok iyi iki arkadaş gibiyiz ve gece çıktığımız zaman çok eğleniyorum. Aynı tarz müziklerden hoşlanıyoruz, aynı içkileri içiyoruz. Ablam, ne içki içer, ne gezmeyi sever. O yüzden ben eşlik ediyorum enişteme. Onunla herşeyimi paylaşabiliyorum.

* Eniştenizin çapkınlığını yakalasaydınız, ablanıza söyler miydiniz?

Ortada bir çocuk ve altı yıllık bir evlilik var. Çok fazla düşünürdüm. Herhalde ablam, benden böyle birşey duymak istemez, ben de söylemezdim.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır