kapat
23.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

700 yıllık seks tavsiyeleri

Şeyh El Nefzavi'nin 700 yıl önce yazdığı "Kokulu Bahçe" isimli kitabı, o dönemdeki cinsellik hakkında derin bilgiler sunuyor. Kitaptaki tavsiyeler bugün bile geçerliliğini koruyor

Şeyh El Nefzavi'nin 1394-1433 yılları arasında yazdığı "Kokulu Bahçe" adlı kitap, Müslümanlığın en ünlü seksoloji kitabı olarak biliniyor. Tunus Sultanı Abdül Aziz'in veziri Muhammed bin Uane ez Zonavui'nin isteği üzerine hazırlanan kitap, "Binbir Gece Masalları" yazarı Lady Burton'u etkisi altına almış ve 1850'de bir Fransız subayı tarafından Fransızca'ya çevrilmiş.

BOYU ÖNEMLİ!
"Ey Vezirim" hitabıyla başlayan kitap, önce kadını tarif ediyor: "Yuvarlak belini, güzel göbeğini, şahane sırtını, dolgun kalçalarla birbirine bağladıktan sonra bütün harikalar arasına, o oyun ya da savaş alanını yerleştirdi."

Ardından mükemmel bir erkeğin tarifi yapılıyor; "Geniş omuzlu, dolgun kalçalı olmalı ve boşalma anını ayarlamayı olduğu gibi, organını yeniden aşka hazırlama yollarını da bilmelidir. Organın kadını tatmin için en çok 12 parmak ya da üç el toplamı, en az altı parmak ya da bir buçuk el toplamı boyunda olması gerekir."

TOK KARNINA OLMAZ
Yazar, ideal bir cinsel birleşmenin nasıl olması gerektiğini ise şu şekilde tarif ediyor: "Bilin ki, ey Vezir! Bir kadınla beraber olmak istediğinizde birleşmeniz iyi ve sıhhate faydalı olsun derseniz, midenizi fazla yiyecek ve içecek ile doldurmamalısınız. Böyle durumda belinizde tutukluk, idrarınızı tutamama ve göz zaafiyeti tehlikesi yaşarsınız. tam birleşme anında onunla oynaşınız.

Yanaklarını öperek, dudaklarını ve göğüslerini emerek onu heyecanlandırabilirsiniz. Öpüşmeler, ısırmalar, göğüsleri okşamalar, kucaklaşmalar, ağız ve dilin hareketleri zevki uzatabilecek, artırabilecek en güzel şeylerdir."

"Kokulu Bahçe"de özellikle Hintliler tarafından uygulanan bazı cinsel birleşme pozisyonları da yer alıyor.

HİNT USULÜ SEVİŞME
* Dok el ovted (Çivileme): Kadın bacakları ile erkeğin belini sarar sıkıca, arkasını bir yere dayayıp kolları ile erkeğin boynuna sarılır.

* Nik el haddadi (Demirci biçimi): Kadın, kalçalarının altına bir yastık koyarak sırtüstü uzanır ve dizlerini göğsüne çeker.

* Haşu en nikanuk (Devekuşu kuyruğu): Kadın sırtüstü uzanır, erkek onun önünde diz çöker ve sadece başı ve omuzları yatağa değecek şekilde bacaklarını kaldırır; birleşmeden sonra bacakları ile boynunu kavramış olan kadının kalçalarını kavrayarak aşağı yukarı oynatır.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır