kapat
21.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

İlle de börek
NBA'de Sacramento, Houston'ı 110-87 ile aştı. Hidayet 32 dakikada 12 sayı, 8 ribaundla oynadı. NBA'in internet sitesinde soruları yanıtlayan Hido, "En çok annemin peynirli böreğini özlüyorum" diye konuştu. Diğer sonuçlar: Seattle-G.State: 110-93, Utah-Detroit: 87-94, Dallas-Lakers: 114-98, Chicago-Atlanta: 96-102, Memphis-N.York: 92-101, Minnesota-Toronto: 112-80, Orlando-Milwaukee: 101-91, Miami-Philadelphia: 79-91, Cleveland-N. Jersey: 100-97.

Leverkusen mucizesi
Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur grup maçları dün C ve D Grubu'nda oynanan maçlarla tamamlandı. D Grubu'nda Bayer Leverkusen, gruptan çıkmayı garantileyen Deportivo'yu deplasmanda 3-1 yenerek lider olarak çeyrek finale yükseldi. Arsenal ise İtalya'da çeyrek final şansını daha önce yitiren Juventus'a 1-0 yenildi. C Grubu'nda Panathinaikos, çeyrek finali garantileyen Real Madrid ile 2-2 berabere kalarak ilk sekize kaldı. Sparta Prag da Porto'yu 63'te Sionko ve 71'de Jarosik'in golleriyle 2-0 yendi. Kuralar yarın çekilecek.

Milliler 25.sırada
FIFA, dünya klasmanını açıkladı. Türkiye 25.sırada kaldı. Türkiye, geçen ay olduğu gibi 656 puanla aynı sırada bulunuyor. Klasmanda ilk 3 sıra değişmedi. Dünya ve Avrupa şampiyonu Fransa 897 puanla birinci, Arjantin 793 puanla ikinci, Brezilya 788 puanla 3. sırada bulunuyor.

Kanarya galip
F.Bahçe Kuzey Avrupa Ligi E Grubu'nda oynadığı maçta, Ukrayna'nın MBC Odessa takımını 83-81 yendi. Grupta iddiaları kalmadığı için Mrsic ve Erdal'ı kadroya almayan antrenör Murat Özgül'ün genç oyunculara yer verdiği karşılaşmada ilk yarı 47-47 sona erdi.

FIFA'dan önlem
FIFA'nın yeni kararları doğrultusunda hakemler, ceza alanında kendilerini yanıltmak isteyen futbolculara kırmızı kart da gösterebilecekler.

UEFA kaynıyor
UEFA Kupası çeyrek final rövanş karşılaşmaları bu gece oynanacak. İlk maçta San Siro'da Valencia ile 1-1 berabere kalan Inter, rakibiyle İspanya'da kapışacak. Emre kadroda yer alıyor. Karşılaşma TRT 2'den naklen yayınlanacak. Hapoel Tel Aviv'e ilk maçta 1-0 yenilen Milan, evinde tur arayacak. Çeyrek finalin ilk maçında yenişemeyen iki Hollanda ekibi Feyenoord ile PSV, Rotterdam'da karşı karşıya gelecek. Dortmund, ilk maçta deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Çek Liberec'i Almanya'da ağırlıyor.

Ülkerspor-Maccabi
Ülkerspor, Avrupa Ligi 2.Turu'nda bugün 3.maçına çıkıyor. Ahmet Cömert Spor Salonu'nda 18.30'da başlayacak maçta turuncu-yeşilliler, İsrail'in Maccabi takımını ağırlıyor. Ülker, deplasmanda oynadığı gruptaki ilk 2 maçını kaybetmişti.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır