kapat
21.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

G.Saray'ı kıskandım

"Avrupa'da kazandıkları başarılar ortada. Bütün kulüpler onlar kadar iyi olmak ister." "Daum'un sık sık Almanya'ya gitmesi bizi olumsuz etkilemiyor. Koch da işini biliyor." "Başkanı biz değil, kongre üyeleri seçecek. Seçim havası futbol takımını etkilemez."

"Beşiktaş'ta mutluyum"
Kadıköy Kız Lisesi'nin düzenlediği panele katılan Beşiktaş'ın üç yıldızı Tümer, Tayfur ve İlhan Mansız, G.Saray'ın Avrupa'daki başarısından, Beşiktaş'taki başkanlık yarışına kadar ilginç açıklamalar yaptı. G.Saray'ın Avrupa'daki performansını değerlendiren Tümer şöyle konuştu: "G.Saray'ı tabii ki kıskandım. Her takım G.Saray'ın yerinde olmak ister. Biz onların yerinde olmayı değil ama Avrupa'da onlar kadar büyük başarılar elde etmeyi istiyoruz. Ayrıca Beşiktaş gibi bir camiada olmaktan mutluyum. Büyük başarılar yaşayacağıma inanıyorum"

"Yeterli değilmişim!"
Tümer, kendisine yöneltilen "Milli Takım'a seçilmiyorsunuz. Bunun için ne düşünüyorsunuz?" sorusunu da "Bu milli takım teknik heyetinin takdir hakkıdır. Ben çalışmaya devam ediyorum. Demek ki beni şu an için yeterli görmemişler. Ama çok çalışıp Milli Takım'a çağrılmak istiyorum" diye yanıtladı. Kaptan Tayfur da 31 Mart'taki genel kurulu değerlendirerek, "Başkanı biz değil kongre üyeleri seçecek. Biz profesyoneliz ve sadece işimizi yaparız. Tek düşüncemiz de şampiyonluk" ifadesini kullandı

İlhan kendini savundu
Golcü İlhan ise agresif oyununa rağmen maç içinde rakiplerine kasti faul yapmadığını söyledi. İlhan, "Daum'un sık sık Almanya'ya gitmesi sizi olumsuz etkiliyor mu?" sorusuna "Daum'un Almanya'ya gitmesi bizi etkilemiyor. Zaten iyi bir yardımcısı var. Koch da en iyi şekilde bizi hazırlıyor" yanıtını verdi. Beşiktaşlı futbolcu, vergi konusundaki bir soruyu yanıtlarken de, "Futbolcular olarak biz transferle ilgili vergileri vermiyoruz. Kulübümüz bu vergileri ödüyor" dedi.

Fulya'da gerginlik
Beşiktaş, Rize maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından dün devam etti. Almanya'dan dönen Daum ve Koch'un da bulunduğu idmanda genç futbolcu Ali Cansun önce Ali Eren sonra da Ronaldo ile tartıştı. Ali Eren, sert girdiği genç futbolcunun, "Daha dikkatli ol" demesi üzerine Ali Cansun'un üzerine yürüdü. Takım arkadaşlarının araya girmesiyle olay yatıştırılırken, daha sonra Ali Cansun Ronaldo'ya sert bir hareket yaptı ve 2 futbolcu arasında söz düellosu yaşandı. İdmanda ise kondisyon çalışmasının ardından 3 grup halinde taktik ağırlıklı çift kale maç oynandı.

Fatih DOĞAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır