kapat
19.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Avrupa Birliği bizi eşcinsel yapar

Saadet Partisi milletvekili ve Milli Gazete yazarı Süleyman Arif Emre dünkü yazısında AB'ye girmenin ahlakımızı bozacağını iddia etti...

Saadet Partisi Ankara Milletvekili Süleyman Arif Emre, Milli Gazete'de yayınlanan dünkü köşe yazısında AB'nin eşcinsel evliliklere izin vererek insanı hayvandan daha aşağı seviyelere indirdiğini belirtip Türkiye'nin tam üyeliğine karşı çıktı.

Emre, Türkiye'de de bazı kişilerin AB'deki eşcinsel evlilikleri savunduklarını belirterek şöyle dedi: "Bağımsızlığımızı devrederek içine girmeye çalıştığımız AB ve bu birliğin medeniyet ve insanlık anlayışı ne menem şeydir? Bunları çok iyi bilmemiz ve çok dikkatli olmamız da bizim için hayati ve kaçınılmaz bir önem taşıyor. Evet ne yazık ki Batı medeniyetinin içine düştüğü seviye bu. Maalesef çoğu AB ülkelerinde hayvanların bile yanaşmadıkları cinsel ilişkiler kanunla meşrulaştırılmış bulunmaktadır."

AB'nin içkisi AIDS'li
Eşcinsel ilişkiler yüzünden Avrupalılar'a AİDS'li imasında da bulunan Emre, "Tabii ki bize fanatik AB sevdalıları tarafından şifa diye sunulan bir içeceğin zehirli olup olmadığını veya AİDS virüsü içerip içermediğini incelememiz gerekiyor. Bizim milletimiz tarafından iğrenç telakki edilen, ahlak bozukluğunun en aşağı derecelerini, Batı'nın hoş gören bir nedeni olmayan medeniyet anlayışını insanlık adına protesto etmek durumundayız" dedi.

Batı'nın insan haklarını kendi halklarının birleşmesi açısından bir politik araç olarak gördüğünü belirten Emre, insan haklarının gelişmemiş ülkeler için bölme, parçalama ve sömürü aracı olarak kullanıldığını savundu. Batı'nın bu çifte standart ve ikiyüzlülükten arındırılması gerektiğini belirten Süleyman Arif Emre, Türkiye'nin bu yapıdaki birliğe üye olmasına şu sözlerle karşı çıktı:

"Bütün iyileştirmeleri yeryüzünde yapabilecek bir ülke ve bir millet vardır. O da bizim milletimizdir. Bunu gözardı ederek, insanların insanlığını (eşcinselliğe tenezzül etmeyen) hayvanlardan daha aşağılara indirmekte bir beis görmeyen, AB'nin arkasına bir vagon gibi takılmaya razı olmak hem milletimize hem de bütün insanlık alemine verilebilecek en büyük zarar olacaktır."

ERBAKAN HOCA'NIN İZİNDE
Avrupa Birliği üyeliğine siyasi yasaklı Necmettin Erbakan da karşı çıkmıştı. Erbakan, Hıristiyan Kulubü dediği Avrupa Birliği'nden Türkiye'ye sadece ahlaksızlık, fuhuş ve uyuşturucunun geleceğini ileri sürmüştü. Erbakan, Türkiye'nin AB'de "Dış kapının mandalı" olacağını öne sürmüş, "Türkiye ancak bahçedeki bekçi kulübesi olabilir" demişti. Türkiye'nin Gümrük Birliği anlaşmasını imzalamasının ardından da kokoreç ve sakatat gibi yiyeceklerin yasaklanacağı iddiaları da gündeme gelmiş ve günlerce süren kokoreç tartışmaları yüzünden AB üyeliğine karşı çıkanlar bile olmuştu.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   129
MHP   127
ANAP   78
DYP   86
AKP   53
SP   48
TDP   3
BAĞIMSIZ   14
BOŞ   12
TOPLAM   550

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır