kapat
19.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Cheney'e 11. kattaki 1111 nolu oda verildi
ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney, Türkiye'de de 11'in kabusundan uzak kalamayacak. 11 Eylül'de İkiz Kulelere yapıyan saldırının şokunu hala üzerinden atamayan Cheney'e, Hilton Oteli'nin 11'inci katındaki 1111 numaralı suit verildi. Cheney'in ziyareti için Ankara'da çok sıkı güvenlik önlemleri de alındı.
Tüm Metin

  Başsavcı'dan Gürtuna ve Erdoğan'a sürpriz
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, AKP lideri Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna'nın belediyedeki "usulsüz" faaliyetleri nedeniyle yargılanmalarına yol açabilecek önemli bir karar aldı. İçişleri Bakanlığı, Erdoğan ve Gürtuna hakkında...
Tüm Metin

  ÖDP'den generallere suç duyurusu
ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras, Susurluk Davası'ndan 6 yıl hapis cezasını çekmek için cezaevine giren emekli Yarbay Korkut Eken'i destekleyici açıklamalar yapan 6 emekli general hakkında suç duyurusunda bulundu. Uras, emekli orgeneraller Doğan Güreş, Necati Özgen, Teoman Koman, Adnan Doğu...
Tüm Metin

  'Gençleri savaş alanına getirelim'
Tarih şuuru olmayan gençlerin kendine güvensiz olduğunu ifade eden Yılmaz, "Gençlerimizi, acı fakat mukaddes hatıralarla dolu savaş alanlarına getirmeliyiz. Bu ülkenin kaderine sahip çıkmazlarsa, bu vatanın ne hale geleceğini onlara yerinde anlatmalıyız" dedi.
Tüm Metin

  'Türkiye'nin AB'ye girmeme arzusu yok'
Bahçeli, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev'in resmi konuğu olarak özel uçak Ata ile Kazakistan'a gitti. Kazakistan'la ekonomik alanda iki anlaşma imzalayacak olan Bahçeli, Nevruz Bayramı'nı da burada kutlayacak.
Tüm Metin

  Avrupa Birliği bizi eşcinsel
Saadet Partisi Ankara Milletvekili Süleyman Arif Emre, Milli Gazete'de yayınlanan dünkü köşe yazısında AB'nin eşcinsel evliliklere izin vererek insanı hayvandan daha aşağı seviyelere indirdiğini belirtip Türkiye'nin tam üyeliğine karşı çıktı. Emre, Türkiye'de de bazı kişilerin AB'deki eşcinsel evlilikleri...
Tüm Metin

  Türk izinin peşinde
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Kıvrıkoğlu 11 Mart'ta başladığı Orta Asya gezisini tamamlayarak yurda döndü. Kıvrıkoğlu ve beraberindekileri taşıyan askeri uçak dün akşam Etimesgut Havaalanı'na indi. Kıvrıkoğlu, gezisi boyunca Türkmenistan, Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan'da incelemelerde bulundu.
Tüm Metin

  68 yıllık bilmece
Türkiye'nin 1934 yılından beri "gizli" kalan kanununun adı ortaya çıktı, içeriğinin açıklanması da gündeme geldi. Külliyatlara "neşredilmemiş gizli kanun" olarak geçen 2425 sayılı kanunun "Milli Müdafaa Vekaletince 49 milyon 500 bin liralık Taahhüdat İcrası Hakkında Kanun" olduğu öğrenildi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   129
MHP   127
ANAP   78
DYP   86
AKP   53
SP   48
TDP   3
BAĞIMSIZ   14
BOŞ   12
TOPLAM   550

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır