kapat
19.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Zafer gecesi
G.Saray, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki son maçında Ali Sami Yen'de Barcelona'yı ağırlıyor. Sarı-kırmızılılar, çeyrek finale kalmak için 21.45'teki randevudan 3 puan çıkarmaya mecbur. Teknik direktör Lucescu, "İki takım da kazanmak zorunda. İlk turun son maçını PSV ile aynı şartlarda oynamış ve kazanmıştık.
Tüm Metin

  İşimize geldi
Trabzonspor cephesinde, G.Saray maçının ertelenmesiyle ilgili yorumları, Serdar Bali, "Erteleme aslında bize de yaradı" diyerek farklı bir noktaya getirdi. Bordo-mavili yönetici, "G.Saray'a Roma'da yapılan haksızlıklar bizi de etkiledi. Bu şartlarda G.Saray bizim karşımıza çıkıp kaybetse, ardından...
Tüm Metin

  Şöhret yetti
Sacramento'nun Toronto Raptors'u 116-113 yendiği maçta sahaya ilk 5'te çıkan ve 15 sayı, 8 ribaundluk performansıyla sakat Stojakovic'i aratmayan Hidayet'in Kanada yolculuğu maceralı geçti. İşte Hidayet'i kızdıran pasaport hikayesi: Kings, New York'tan Toronto'ya gitmeye hazırlanırken, Hido'nun pasaportunu evde unuttuğu ortaya çıktı.
Tüm Metin

  İnönü bombası
Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat, dün SABAH gazetesini ziyaret ederek projelerini anlattı. "Gerçekleştiremeyeceğimiz hiçbir şey vaad etmiyoruz" diyen Arat, özellikle sır gibi sakladığı stat projesini detaylarıyla anlattı. Arat, "Beşiktaş Kulübü, çağdaş, modern bir statta oynamaya layık.
Tüm Metin

  Arat'tan 3 bin kişilik gösteri
Hasan Arat, Beşiktaş yönetimine gelmesi halinde uygulamaya sokacağı projeleri dün ilk kez camiaya anlattı. Conrad Otel'de yaklaşık 3 bin kongre üyesinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Arat hedeflerini açıkladı. Gecede en ilgi çeken konu 'İnönü Stadı projesi' olurken, Beşiktaş'ın 100. yıl kutlamaları için hazırlanan film izletildi.
Tüm Metin

  Ogün'e büyük haksızlık
F.Bahçe Birleşik Vakfı lideri Aziz Yılmaz'ın Malatya maçı sonrası ağır ithamlarla eleştirdiği kaptan Ogün'e sarı-lacivertli yönetim sahip çıktı. Yılmaz'ın, "Takım kaptanı olacak ama, ruhsuz, sahtekâr. Takıma hiçbir faydası yok. Abdullah'la birlikte takımı yaptıkları söyleniyordu.
Tüm Metin

  G.Saray'ı geçeceğiz
F.Bahçe Teknik Direktörü Lorant, Berlin'de ziyaret ettiği Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'nda, "Şampiyon olacağız" dedi. Alman hoca bir itirafta da bulunarak, "Ligin en iyi futbolunu G.Saray oynuyor. Ama biz onları geçip mutlu sona ulaşacağız. F.Bahçe şampiyon olacak" dedi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır