kapat
19.03.2002
 GÜNAYDIN
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Roma rezaleti

AHMET ÖZ

Bütün medya ve Türkiye birlik olmus Roma'lıların maç sonrası çıkardıkları kavgayı ve Galatasaraylı futbulcuların yediği jopları konuşuyor.

Neden hiç kimse Galatasaraylı futbulcuların ağzının çok pis olduğunu devamlı küfürleşdiklerini ve Roma takımındaki Türkçe bilen veya bilmeyen futbolculara değişik dillerde küfür ettiklerini ve tahrik ettiklerini konuşmuyor. Lima kalabalık içerisinde gayet sakin duruyor ve içlerinde Arif ve Bülent liderliğindeki grubun bir kaç laf atması neticesinde aniden çılgına dönüyor. Gazianteplilere sorun Lima"yı. Nasıl aklı başında ve sakin olduğunu. Bu adam nasıl çılgına döndü. ve ortalık karıştı. f

Kaleci antrenörünü sakinleştirmek üzere tutuyorlar bir şekilde yanlışlıkla yere düşüyorlar. Bu arada GS lı futbolcular ne yapıyor. Aman antrenörümüzü dövüyorlar deyip sağa sola sille tokat giriyorlar. Polislerde dahil olmak üzere. Evet polisleri tahrik eden bir kişi vardı uzun boylu şapkasız bir memur. Bu memuru tüm Romaya , Roma taraftarına ve polislere mal etmeyin.f

GS lı futbolcular kavgalardan sonra soyunma odasına giderken gayet iyi yürüyorlar koşuyorlar. taki UEFA gözlemcisini gördüklerinde aman özlük aman bittik dercesine yerlerde sürünmeye başlıyorlar. Hani mertlik hani dürüstlük. En büyük provakatör ise Albayrak hareketlerini tavırlarını ve işgüzarlığını herkes biliyor. Kafasına göre abartıyor da abartıyor.

GS TURKIYE YI ZAFERDEN ZAFERE KOŞTURDUĞU GIBI YERIN DIBINE DE BATIRDI. BUNU HERKES KABUL ETMELI. AVRUPALININ AGZINDA PELESENK ETMIS BARBAR TURKLER TABIRINI TEKRAR HORTLATTI.

TESEKKURLER GALATASARAY HEM ZAFERLERIN ICIN HEM DE REZALETIN ICIN.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır