kapat
19.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Memiş, Nepal halkı için dua edecek!

Medyum Memiş Nepal Başbakanı'yla barış ve refaha dua etmek için Nepal'e gidiyor. Memiş'e göre Ortadoğu'da barış yakında, Türkiye'de 2003'te seçim var!

İSTANBUL'da düzenlenen "İletişim Konferansı"na katılmak üzere Türkiye'ye gelen Nepal Enformasyon ve İletişim Bakanı Jay Prakash Gupta, "Medyum Memiş" olarak bilinen Mehmet Memişoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında Gupta ve Medyum Memiş dünya barışı için birlikte dua etti. 31 Mart'ta Nepal'e bir ziyaret yapacak olan Memiş bir süreden beri Nepal'in üzerinde olan uğursuzluklara ve yaşanan şiddet olaylarının artık tekrarlanmaması için Nepal Başbakanı Sher Bahadur Deuba ile "Dünya barışı ve refahı" için dua edecek. Budist rahiplerin de katılacağı ayinde Medyum Memiş Nepal ziyareti sırasında devlet protokolü düzeyinde konuk edilecek.

Medyum Memiş ise Bakan Gupta'nın ziyareti ile çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Kendilerinin ziyareti beni çok mutlu etti. Ben de ay sonunda Nepal'e gideceğim. Nepal'de Başbakan dahil birçok devlet büyüğü ile bir araya geleceğim. Bir Türk olarak ülkemizi oralarda temsil etmek beni mutlu ediyor. Orada ayrıca dünya barışı için tüm yetkililerle dua edeceğiz" diye konuştu.

Medyum Memiş ise "Sadece Ortadoğu'da değil, tüm dünyada barış çok önemli. İsrail bir an önce Filistin topraklarından çekilir. İnşallah dünyada savaşlar sona erer. Barış dolu bir hayat yaşarız" diyerek Nepalli Bakan ile dua etti. Nepalli Bakan Gupta ve Medyum Memiş, daha sonra birlikte kahvaltı etti. Bir yıl içerisinde bağımsız bir Filistin devletinin kurulduğunu gördüğünü söyleyen Medyum Memiş, Ortadoğu'ya barışın çok yakında geleceğini söylüyor.

"Tüm dünya şekle şemale bakmadan, dil, din ve ırk ayrımı yapmadan bir birlerini sevip saymalı ve kardeşçe barış içinde yaşamalı" diyen Memiş, "Herkes kendi alanında ülkesine faydalı olmalıdır, ben de ziyarette bulunduğum ülkelerde ülkemin en güzel yanlarını anlatıp en iyi tanıtımı ve temsili yapmaya çalışıyorum" dedi.

AB YOLU DAHA 20 YIL KAPALI
IRAK'a olası bir ABD operasyonuyla ilgili görüşlerini de aktaran Medyum Memiş "İki vakte kadar Saddam gidici ama bu gidiş çok kanlı operasyonlarla olmayacak" diyerek Türkiye üzerine gördüklerini de belirtti. "2003 yılında seçim olacak ve büyük olasılıkla DYP ve CHP'ye iktidar koltuğu gözüküyor. Ama üzülerek söylemeliyim ki Avrupa yolu bize 20 yıl kapalı."



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır