kapat
19.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Tinerci vahşeti

İstanbul'un orta yerinde kendisinden zorla para isteyen tinerciye direnen oyuncakçı canından oldu

İSTANBUL Kocamustafapaşa'da yaşanan vahşet, tinerci terörünü gözler önüne serdi. Savaş Bal isimli tinerci, kendisine para vermeyen Zeki Odabaşı'yı yaralarken, Oğuz Pabuççular'ı (38) öldürdü. Katil zanlısı tinerci olay yerinin yakınındaki bir parkta yakalandı.

Sümbülefendi Mahallesi'nde önceki akşam saat 22.30 sıralarında meydana gelen olay şöyle gelişti: Tahtakale'de oyuncak dükkanı bulunan Oğuz Papuççular, kayınbiraderi Zeki Odabaşı ile birlikte evlerine geldi. Otomobillerini park ederken, yanlarına yanaşan tinerci Bal, Zeki Odabaşı'dan para istedi. Odabaşı'nın kendisini terslemesine kızan Savaş Bal, genç adamı sırtından bıçakladı. Bu sırada Oğuz Pabuççular, kayınbiraderini korumak istedi. Ancak tinerci, Pabuççular'ı da göğsünden 2 kez bıçakladı. Vatandaşlar tarafından Haseki Hastanesi'ne kaldırılan Papuççular kurtarılmadı, Odabaşı ise tedavi altına alındı. Polis, katil zanlısı Savaş Bal'ı olay yeri yakınındaki parkta yakaladı. Bal'ın cinayetten sabıkalı olduğu öğrenildi.

HARACA BAĞLADILAR
Acılı ağabey Atilla Pabuççular, "38 yıldır burada yaşıyoruz. Kardeşimin kimseye kötülüğü dokunmamıştı" diye gözyaşı dökerken, mahallenin tinerciler tarafından haraca bağlandığını söyledi. Bu arada, Sümbülefendi Mahallesi'nin sakinleri, tinerci terörü nedeniyle birçok dükkan ve mağazanın kapandığı, vatandaşların gece belirli bir saatten sonra dışarı çıkmaya korktuğu belirtildi. Tinercilerin geçtiğimiz yıl da bir kişiyi bıçakladığı, bir hafta önce de aynı mahallede 25 yaşlarında bir genç kıza saldırdığı öğrenildi.

Okan YILDIRIM - Serdar CANIPEK- Ali BALCI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır