kapat
19.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Koç'un CEO'suna davul çaldırdılar!

Tofaş'ın yeni kurumsal kimliği ve modellerini 2 bin 500 bayi ve CEO Bülend Özaydınlı davul çalarak kutladı.

FIAT'ın Uluslararası İş Geliştirme Bölümü Başkanlığı'na getirilen Jan Nahum, giderayak yönetim kurulu üyeliğine devam ettiği Tofaş'ın yeni vizyonunu açıkladı. Koç Üniversite'sinde yapılan toplantıda "Değişim yaratıcılıkla başlar" diyen Nahum, "Yeni vizyonumuzda, Tofaş artık bir marka değil, bir kurum. Reklam filmlerinden kartvizitlerimize kadar bir kurum. Tofaş, Fiat'ın otomobillerini üreten, Fiat'ın otomobillerini ihraç ve ithal eden, Fiat'ın birtakım hizmetlerini sunan, katma değer yaratan, istihdam yaratan, vergi ödeyen bir kurum" diye konuştu.

Jan Nahum, dün basın mensuplarıyla yeni kurum kimliğini paylaşırken, Tofaş'ın ülke çapındaki bayileri, servis elemanları, satış temsilcileri yeni vizyonlarıyla ilk işgününe başlamışlardı bile... Çünkü Tofaş'ın yeni hedeflerini pazar akşamı ilk kez 2 bin 500 kişiyi bulan bayi, satış temsilcisi ve servis elemanı öğrenme fırsatı buldu.

Mydonose Showland'de yapılan bu "gizli" buluşmaya Tofaş yöneticilerinin yanı sıra Koç Holding CEO'su Bülend Özaydınlı, çiçeği burnunda Tofaş Otomotiv Grubu Başkanı Aydın Çubukçu gibi isimler de katıldı. Nahum, burada şirketin yeni misyonu ve vizyonu hakkında bilgi verirken, esas sürpriz son dakikalara bırakılmıştı. Salonda bulunan herkese davullar dağıtıldı ve meraklı bir bekleyiş başladı.

Sahneye Palio Sport, Palio Weekend, Alfa 147, Fiat Marea Fiat Abena (Siena), Doblo Malibu gibi yeni modelleri çıkartan Jan Nahum, 2 bin 500 kişiye şöyle seslendi: "Bu akşam burada bir dönüm noktası yaşanacak. Daha iyiye ulaşabiliriz. Bu hedefe de bir takım olarak gitmemiz gerekiyor. Şimdi takım olduğumuzu ispatlama sırası..."

Nahum'un sözlerini bitirmesiyle birlikte bu sefer sahneye ünlü Harem grubu çıktı ve sahnedeki yeni modellere bakarak, "Arabalarımız da gümbür gümbür. Haydi bizim arkamızdan tempo tutun" dedi.

İşte o anda CEO Bülend Özaydınlı, Aydın Çubukçu da dahil olmak üzere binlerce kişi davul çalmaya başladı... Jan Nahum Türkiye'ye davullarla veda ederken son sözü de, "Davul da bizim tokmak da bizim" oldu.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır