kapat
19.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Posta kutusundan 1 milyon $ çıktı
Florida'da bir uyuşturucu satıcısının evini basan polis, nakit 72 bin doların yanı sıra 3 posta kutusu anahtarı buldu. Bahçedeki kutuları açan polis, 10 nokta belirlenmiş bir Palm Beach haritası ele geçirdi. Bu noktaları kazan yetkililer, gömülü 1 milyon dolar buldu.

Sevgilisine kızdı Polonyalılar'ı ihbar etti
Polanya'lı sevgilisinin kendisini terk etmesine kızan 70 yaşındaki bir İtalyan, Reggio Calabria otoyolu üzerindeki jandarma karakoluna gidip bir otobüsün şüpheli madde taşıdığını söyledi. Otobüsü durduran askerler, Roma'ya giden 32 Polonyalı göçmeni yakaladı.

Almanya'da 40 bin tavuk telef oldu
Almanya'nın Ho geismar kentinde, kundaklama sonucu çıktığı tahmin edilen yangında 40 bin tavuk tele oldu. Yetkililer, bir tavuk çi tliğindeki 5 binanın 4'ünde dün çıkan yangını söndürmek için 200 it aiyecinin görev yaptığını kaydettiler. Çi tlikteki tavuklardan 60 bini kurtarıldı. Yangının söndürülmesinden sonra yıkıntılar arasında bir benzin tenekesinin bulunduğu bildirildi.

New York'ta kuraklık alarmı
Yağışların mevsim normallerinin altında olması yüzünden New York'ta bu ha ta kuraklık alarmı verilmeye hazırlanıldığı bildirildi. New York kentini besleyen sarnıçlardaki su seviyesinin yüzde 50.8 düzeyinde bulunduğu, oysa normalde düzeyin yılın bu mevsiminde yüzde 89.5 olması gerektiği belirtildi. Yetkililer su kısıtlaması uygulamasının başlangıç günü konusunda karar almaya çalışıyor.

700 yıllık freskler görücüye çıktı
İtalya'nın Padua kentindeki Scrovegni Kilisesi 8 ay sonra yeniden açıldı. Kilisenin kapalı olmasının nedeni ünlü ressam Giotto'nun duvarları süsleyen fresklerinin restore edilmesi olarak açıklandı. Giotto'nun 1303-1305 yılları arasında tamamladığı fresklerde gökyüzü, dönemin figürleri ve Hz. İsa'nın çarmıha gerilişi tasvir ediliyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır