kapat
19.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Genel seçim gibi muhtarlık seçimi

Avcılar'da yeni kurulan Yeşilkent Mahallesi Muhtarlığı'nın 9 adayı, meydana toplanan binlerce kişiye projelerini anlattı

Avcılar'daki Yeşilkent Muhtarlığı için kıran kırana yarışan 9 aday, Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci'nin organizasyonuyla geçtiğimiz gün toplu olarak halkın karşısına çıktı. Sırayla söz alarak hedeflerini ve projelerini anlatan muhtar adaylarının konuşmalarını mahalle halkı büyük bir merakla dinledi.

Adaylardan Ali Gül, okul sayısını artırmak için mücadele edeceğini belirtirken, Serhat Erat sağlık hizmetlerinin yaygınlaştırılması için girişimde bulunacağını söyledi. Dadaş Yılmaz "Daha yeşil bir Yeşilkent" sözü verirken Şükrü Baykara, kamu hizmetlerinin yaygınlaştırılması için çabalayacağını vurguladı. Yeşilkent'in doğduğu semt olduğunu hatırlatan Başkan Mustafa Değirmenci ise "Her muhtar adayına aynı yakınlıktayım. Hangisi seçilirse seçilsin destek vereceğim" dedi.

Halka hizmetin götürülmesinde muhtarların büyük önem taşıdığına dikkati çeken Başkan Değirmenci, "Tanıtım toplantısına halkın katılımının yoğun olması bizleri sevindirdi. Muhtar adaylarını ve projelerini yakından tanımak istemeleri memnuniyet verici" diye konuştu.

Şenol BAŞTAKAR



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır