kapat
12.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HIGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Birinci cemre "Film Festivali"

Mart ayını oldum olası sevmem. Nedense çok uzun, bir türlü bitmeyecekmiş gibi gelir bana. Ama ondan sonra Nisan'la beraber keyfim yerine gelir. Zira yaza az kalmıştır! Mümkün olsa 4 mevsim yaz olan bir memlekette yaşamayı tercih edebilirdim...Neyse...Nisan ayına fit olmamın bir diğer sebebi de İstanbul'da sanat dünyasında hareketlenmenin başlaması. Festival sezonunun gelmesi. Hani yaz gelene kadar cemreler düşer ya havaya suya.. Zaten toprağa düştü mü yaz gelmiştir. Festivaller de benim için öyle. İstanbul Film Festivali başladı mı artık tamam! Beyoğlu'na gitmek, bir kitapçıda saatlerce kitap karıştırmak, bir cafe'de kahvemi yudumlamak için ekstra bir nedenim vardır artık.

21. YILA YARAŞIR PROGRAM

Bir zamanlar İstanbul Sinema Günleri olarak takip ettiğimiz Uluslararası İstanbul Film Festivali bu yıl 21 yaşında. Festival yetkilileri, bu 21'inci yıla yaraşır bir program hazırlamışlar yine. 13-28 Nisan 2002 tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde sinemanın unutulmaz ustalarının yapıtlarından, genç kuşak yönetmenlerin filmlerine kadar zengin bir program yer alıyor. Festivalin programını burada uzun uzadıya vermek yerine bir broşür alıp, Beyoğlu'nda bir cafe'de çayınızı ya da kahvenizi yudumlarken filmleri inceleyip karar vermenizi öneriyorum. 2 Haftalık sinema maratonunun heyecanını şimdiden hissedebilesiniz diye...

Bunun dışında bilinmesi gerekenler kısaca şöyle:

. Film gösterimleri Beyoğlu'nda Emek, Atlas, Sinepop ve Beyoğlu, Kadıköy'de Reks sinemalarında. Seanslar, 10.30; 13.30; 16.00, 19.00 ve 21.00.

. Bilet fiyatları; 7 milyon lira. Hafta içi saat 13.30 ve 16.00 seanslarında öğrenciler ile 65 yaşın üstündekiler 5 milyona bilet alabilecek. Sabah 10.30 seanslarında ise gösterimler herkes için 4 milyon lira.

. Festival broşürleri 16 Mart'ta piyasada. Rezervasyon formları 30 Mart ile 2 Nisan arasında teslim edilecek. Rezerve edilen biletler 5 ile 8 Nisan arasında alınabilecek. Geri kalan biletler festival sinemalarının gişelerinde 10 Nisan'dan itibaren satışa sunulacak.

. Rezervasyon sırasında satın alınacak biletlerin fiyatları ise tam 5 milyon, öğrenci 4 milyon lira. Herkese şimdiden iyi seyirler!

HÜLYA AVŞAR KOMİK OLDU

Siz de basından takip etmişsinizdir. "Koş Süreyya Koş" adlı kitabında Vivet Kanetti, Hülya Avşar'ı fena halde kızdırmış. Hatta Avşar,bu kızgınlığını bir muhabire şöyle dile getirmiş: "Kendisiyle ilgili sorunları var herhalde. Yazdıkları son derece saygısız. O kadar alıştım ki bu tip insanlara. Vivet Hanım da bir yere gelebilmek için bana saldıranlar sınıfına girdi..." Hoppala! Bu nasıl bir yorumsa böyle. Beni gerçekten çok güldürdü. Eminim başkaları hatta en başta Vivet Kanetti de çok gülmüştür bu sözlere. Gazateci-yazar

kadın, Hülya Avşar'a "saldırıp" artık nereye gelecekse! Tahmin ediyorum Hülya Avşar gibi

ziyadesiyle meşgul bir kadın internette yazılanları

takip edemiyordur. Yoksa bu işin ucu bana da

dokunabilir!



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır