kapat
12.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Balıktaki Ayın etkisiyle dinamik yaradılışınızı dengeleyebilir yaratıcı düşüncelerinizle kendinizi ruhsal yönden geliştirme yoluna gidebilirsiniz. Kendinizi içsel bakımdan yalnız fakat huzurlu hissedebileceğiniz görülüyor. Arkadaşlarınızla iletişiminizi güçlendirmelisiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün burcunuzdaki Marsın Ayla rahat açısının etkisiyle istikrarlı ve dengeli davranabileceğiniz bir gündesiniz.. Kararlı yapınızı destekleyen bu açının motivasyonuyla eğitim konularından ve ticari anlaşmalardan kazançlı çıkabilirsiniz...


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Balıktaki Ayın açıları kararsızlık özelliğinizi daha da arttırabilir ve kendinizi parasal bakımdan şanslı hissedip gereksiz harcamalara meyilli olabilirsiniz. Ama yine de iş alanınızda yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekmeniz mümkün.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Balık burcunda bulunan Ayın burcunuza oluşturduğu olumlu açılar sezgiselliğinizi destekliyor iletişimle ilgili konularda ideal bir günde bulunduğunuza işaret ediyor. Sosyal yaşamınızdaki aktivite sizi mutlu edebilir ve kendinize olan güveninizi arttırabilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Ay sağlığınızla ilgili girişimler yapmak için ideal bir günde bulunduğunuza dikkat çekiyor. Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği ve iş yerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir bir gündesiniz. İş yerinizde düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
İlişkilerinizde ve ortaklıklarınızda yeniliklere açık olacağınız bir gündesiniz. Balıktaki Ayın açıları iletişimci yapınızı destekliyor işbirliklerinde olumlu gelişmeler yaşayabileceğinizi gösteriyor. Yeni anlaşmalara imza atmadan önce çalışmalarınızı iyi düzenlemelisiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün Balıkta bulunan Ayın vereceği motivasyonla ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Yapınızın işbirliğine uygun oluşu ve yeni anlaşmalar ve ortaklıklar konusunda şanslı olabileceğinizi vurguluyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Balık burcunda bulunan Ayın desteğiyle bugün sezgisel yönünüzün güçleneceğini hissedebilirsiniz.. Kendinizi yabancı ortamlarda rahat hissedebileceğiniz ve yeni konularda araştırma yapmak için fırsatlar bulabileceğiniz gözleniyor.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar ve iş bağlantıları da gündeme gelebilir. Balıktaki Ay iyimser yapınıza biraz huzursuzluk katsa da, iş yaşantınızda oldukça zevkli bir tempoda çalışabileceğiniz bir güne işaret ediyor..


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bugün maddi ve duygusal konularda uzun vadeli kararlar alabilirsiniz.. Pratik yapınızı destekleyen bu oluşum atılabileceğiniz ortak çalışmalarda yeni kimselerle iyi bir altyapı oluşturabileceğinize işaret ediyor. Yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilir.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Balıktaki Ayın durumu yalnızca kendinizi ilgilendiren konularda girişimler yapmak isteyebileceğinizi belirtiyor. Bu durum bireyselliğinize verdiğiniz önemi vurguluyor ve özellikle maddi konuları tek başınıza yönlendirme isteğinizi arttırıyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Ay romantik yönünüzü güçlendiriyor ve aşk yaşantınızdaki doyumluluk duygusunu arttırıyor. Hedeflerinizi iyi belirleyin ve harekete geçin. Maddi konularda olumlu gelişmeler bekleyebileceğiniz bugün kaynaklarınız konusunda karar vermek isteyebilirsiniz..


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır