kapat
12.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Koruma tutuklandı
Kadıköyde Finansbank Kazasker Şubesi'ni silahla soymaya çalışan Suat Durmuş ve Mustafa Muratoğlu'nu silahla vurarak öldüren güvenlik görevlisi Engin Bozkurt dün çıkarıldığı Kadıköy Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkeme, Bozkurt'u 'zaruret sınırını aşmak suretiyle iki kişiyi öldürmek' ...
Tüm Metin

  Azrail'e çay servisi
Adana'nın Ceyhan ilçesinde Ümit Özdemir adlı genç kadın, evinin bitişiğindeki inşaatta ölü bulundu. Talihsiz kadının başından tek kurşunla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Olay şöyle gelişti: Türlübaş Mahallesi 8. Çıkmaz Sokak 102 numaralı evde oturan Ümit Özdemir'in önceki akşam kapısı çalındı.
Tüm Metin

  Akıl almaz ihmal Yasemin'i öldürdü
Adana'da oto yıkamacılığı yapan Hayrullah Usta (24), eşi Yasemin Usta'yı (23) doğum sancısı nedeniyle cumartesi gecesi Doğumevi Hastanesi'ne götürdü. Doktorların doğumun henüz başlamadığını belirterek evine gönderdiği genç kadın, sancıları sürünce pazar günü erken saatlerde tekrar hastaneye götürüldü.
Tüm Metin

  İntihar etmeden önce avcuna not yazmış
Kartal'da babasının silahıyla intihar eden 13 yaşındaki Işınsu Güngör'ün intihar etmeden önce avucuna "Sevenlere ve sevilenlere ibret olsun" şeklinde bir yazdığı ortaya çıktı. Işınsu'nun, arkadaşlarıyla çektirdiği bir fotoğrafının arkasına da "Benim arkadaşlarım" yazdıktan sonra tetiği çektiği anlaşıldı.
Tüm Metin

  81 hastanın dosyası yeni den inceleniyor
Aydın, bu farklılıkları ortaya koymak için çok detaylı bir çalışma gerçekleştirdi. Önce dosyalarda yazılan bilgilerin birer fotokopisini alan Aydın, daha sonra yapılan ameliyatları takip etti. Sinüzit teşhisi ya da nefes darlığı teşhisi konulan bir hastanın burun estetiği, dosyasında göğsünde kist teşhisi konulan...
Tüm Metin

  İlk erotik gazeteler müzayedede
25 Temmuz 1931'de Yeni Matbuat Kanunu ile kapatılan her 2 gazete de cesur fotoğraf ve çizgileriyle dikkat çekiyor. Yazarlar Horoz, Tavuk, Hindi, Kaz, Civciv gibi rumuzlar kullanmış. İşte gazetelerden 2 ilginç ilân örneği... * Deniz Mektebi sıhhiye memurlarından Mustafa'nın ilânı: "25 yaşındayım.
Tüm Metin

  17 Ağustos enkazı hasta ediyor
Şehrin üzerinden kalkmayan toz bulutları, son günlerde burun kanamalarının artmasına neden oldu. Kulak-Burun-Boğaz Uzmanı Dr. Cevdet İzmirli, son günlerde burun kanamalarında önemli bir artış meydana geldiğini belirterek, bu artışın tehlikeli boyutta olduğunu söyledi.
Tüm Metin

  'BBG kedisi Gizmo'ya hemen otopsi yapılsın'
Biri Bizi Gözetliyor (BBG) evinde ölen İran cinsi 'Gizmo' adlı kedi yeni bir tartışmaya yol açtı. Ev halkının ilgisizliği yüzünden öldüğü iddia edilen kedi hayvanseverleri harekete geçirirken, BBG'nin koordinatörü Pelin Akat, Gizmo'nun ölümünde yarışmacıların ihmali olmadığını söyledi.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Kadıköy Bostancı'daki evinde boğularak öldürülen Kapalıçarşı'nın tanınmış kuyumcularından Cercis Alkan'ın katili, hizmetçisi çıktı. Anna Aleksyan adlı genç kadının, Alkan'ın altınlarını çalıp Ermenistan'a kaçtığı belirlendi. İstanbul Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği dedektifleri ve Ermenistan...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır