kapat
12.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  En azından korkmuyor
Antalya maçını 1-0 kazanarak Beşiktaş'ı geride bırakıp ikinci sıraya yerleşen Fenerbahçe'de, Başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Lorant'tan çok memnun. Yıldırım'ın, Antalya maçı sonrası, yakın çevresine Lorant'la ilgili övgü dolu sözler sarfettiği öğrenildi: "Lorant hücuma çok önem veriyor.
Tüm Metin

  Oktay, altın golle dirildi
Antalya maçında attığı golle F.Bahçe'ye 3 altın puan kazandıran Oktay, sarı-lacivertli camiayı sevince boğdu. Yaşadığı sakatlığın ardından bir türlü bekleneni veremeyen ve 126 günlük gol orucunu sonunda Antalya'da bozan Oktay büyük moral bulurken, arkadaşlarının ve teknik kadronun desteğini de aldı.
Tüm Metin

  Avrupa inadı
Trabzonspor, Yozgat deplasmanında aldığı 3 puanla moral bulurken, gözler G.Saray maçına çevrildi. Bordo-mavili yönetim, UEFA Kupası'na katılmak için G.Saray galibiyetini şart görürken, bu kupaya katılma primi olan 50 milyar lirayı da, 75 milyara yükseltmeyi planlıyor.
Tüm Metin

  Sindiremediler
2004 Avrupa Şampiyonası elemelerinde aynı grupta yer aldığımız İngiltere, daha maçlar başlamadan çirkefliğe başladı. Grupta seribaşı olduğumuz için dün İstanbul'da yapılan fikstür toplantısı, İngilizler'in uzlaşmaz tutumu yüzünden sonuçsuz kaldı. Türkiye, İngiltere, Slovakya, Makedonya ve...
Tüm Metin

  'Milan tam bir rezalet'
Corriere dello Sport, teknik direktör Ancelotti'nin takımı iyi çalıştırmadığını, görevde kalması için UEFA Kupası şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını elde etmesi gerektiğini belirtirken, Ancelotti'nin yerine Chievo'nun teknik patronu Del Neri'nin getirileceği iddia edildi.
Tüm Metin

  Ünlü: Protokole silahla girilmez
A.Gücü-Diyarbakır maçının devre arasında bazı milletvekilleri ve korumalarının A.Gücü yöneticilerini tartaklamaları dünkü Bakanlar Kurulu toplantısı öncesi tartışıldı. Bazı bakanların Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü'ye "Bu son olay bardağı taşırdı. Bu tribünlerin bir an önce düzeltilmesi gerek" dediği öğrenildi.
Tüm Metin

  Cem Karaca savaşı
G.Saray ve F.Bahçe, Yozgatlı Cem Karaca için kapıştı. Cimbom, Hakan Ünsal'ın ayrılmasından sonra sol kanatta yaşadığı sorunları gidermek için harekete geçti. Türkiye Ligi'nde iyi bir sol kanat oyuncusu arayışına giren sarı-kırmızılıların başkanı Mehmet Cansun, Yozgatspor'da forma giyen ve birçok takımın...
Tüm Metin

  Lazio değil, Galatasarayız
G.Saray, Roma maçı için İtalya'ya giderken yönetici Abdurrahim Albayrak iddialı konuştu: "Bizi zor bir maç bekliyor. Ama iddialıyız. Puansız dönmek istemiyoruz. Roma, Lazio'yu 5-1 yenmiş olabilir. Biz Lazio değiliz, Galatasaray'ız. Avrupa'daki takımların korkulu rüyasıyız. Bu korkuyu Roma da yaşayacak."
Tüm Metin

  Beşiktaş yönetimi kadınlar koğuşu
G.Saray maçında kendi isminin çizilip, bir kongre üyesinin yazılmasından sonra başkan Serdar Bilgili'ye tepki gösteren Hasan Gocay, dün yönetimden istifa etti. Gelinen noktanın onur kırıcı ve insanlık dışı olduğunu söyleyen Gocay, "Halka açılma olmasaydı, bu zihniyet Beşiktaş'ı felakete götürürdü.
Tüm Metin

  Daum'u yedirmem
Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili, G.Saray yenilgisinin çok önemli olmadığını belirterek, "Sadece 3 puan kaybettik. Sezon başında şampiyonluk ve kupa sözü vermiştik. 12 puan gerideyken bile 'şampiyon olacağız' dedik. Şu andaki durumumuz sözlerimizi tuttuğumuzu gösteriyor. Ligde geçen haftaya kadar liderdik.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır