kapat
12.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

En azından korkmuyor

Cesur futboldan memnun kalan Yıldırım, gelecek yıl da Lorant'la çalışmayı ve transferlerle takımın havasını değiştirmeyi düşünüyor

Antalya'da keyif aldı
Antalya maçını 1-0 kazanarak Beşiktaş'ı geride bırakıp ikinci sıraya yerleşen Fenerbahçe'de, Başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Lorant'tan çok memnun. Yıldırım'ın, Antalya maçı sonrası, yakın çevresine Lorant'la ilgili övgü dolu sözler sarfettiği öğrenildi: "Lorant hücuma çok önem veriyor. Gerekirse maça 4-5 hücum oyuncusuyla başlıyor. Takımı sahaya defans anlayışıyla çıkarmıyor. Takım belki şu anda iyi oynamıyor ama en azından korkmadan rakiplerine saldırıyor. Lorant'ın bu özelliğini seviyorum."

Transferler yapılacak
Başkan Yıldırım'ın, Lorant'ın cesur futbol anlayışından dolayı Alman hoca ile gelecek sezonda da devam etme konusunda net bir şekilde kararını verdiği öğrenildi. Yıldırım'ın, Alman hocanın istediği transferleri de sezon sonuna kadar tamamlaması bekleniyor. Lorant'a güvenen başkanın, yeni bir anlayış ve sistemle takımın çehresini değiştirmeyi, gelecek sezonda çok daha başarılı bir Fenerbahçe oluşturmayı planladığı ifade edildi.

Lorant iddialı konuştu
Bu arada Lorant, Antalya maçı sonrasında havaalanında yöneticilerle yaptığı görüşmede ilginç mesajlar verdi. Alman hoca, "Hâlâ kondisyon eksiğimiz var. Bu eksiği giderdikten sonra kalan haftalarda çok daha iyi futbol oynayacağımıza inanıyorum. 2-3 hafta önce sizlere "Oktay patlama yapacak, Yusuf formunu bulacak" demiştim. İşte ikisi de üzerlerine düşeni yaptılar. Şimdi sıra, Ceyhun, Hakan, Lazetiç gibi futbolcularda. Onlardan da patlama bekliyorum. Takımımın görüntüsü, şampiyonluk için beni daha da fazla umutlandırıyor" dedi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır