kapat
12.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kocam çok romantik

"Daha önce de evlenme teklif eden oldu" diyor Sedef Erbil.. "Ama ben gezmek, eğlenmek istiyordum. Mehmet Ali öylesine romantik şeyler söylüyordu ki, ilk kez biriyle evlenmeyi düşünmeye başladım"

Mehmet Ali Erbil'in 21 yaşındaki eşi Sedef Erbil, ünlü şovmenin hayatına girişini, evlenmeye karar verişlerini ve geleceğe yönelik planları ilk kez SABAH'a anlattı. Mehmet Ali hayatına girdiğinde Bilkent Üniversitesi'nde öğrenim gören bir genç kızdı Sedef Erbil. Ve söylediğini göre o günlerde evlilik aklına gelen 'son şeydi': "Okulum vardı ve arkadaşlarımla vakit geçiriyordum. Mehmet Ali ile evlenmeden önce de evlenme teklif eden çok insan oldu ama kabul etmeyi düşünmedim bile... Benim için önemli olan o günü yaşamaktı." Ancak Mehmet Ali ile tanışmasıyla birlikte düşünceleri değişmişti güzel genç kızın. O ilk anı şöyle anlatıyor Sedef: "Çok romantikti, öyle şeyler söylüyordu ki aşık oldum. Adeta rüya gibiydi o günler..." Mesleki başarıları ile olduğu kadar çapkınlıkları ile de gündemden düşmeyen ünlü biri ile birlikte olmak hiç korkutmuyor 21 yaşındaki Sedef'i.

KENDİME ÇOK GÜVENİYORUM
"Ben 'Ona nasıl ayak uydururum?' diye hiç düşünmedim. Çünkü insanlarla kolay iletişim kurabilen, kendine güvenen birisiyim. Mehmet Ali ile birlikte olacak insanın, rahat olması lazım. Ben de öyleyim..." diyor Sedef Erbil. Evlenme teklifine cevap verirken düşündüğü tek şeyin ise aralarındaki yaş farkı olduğunu itiraf ediyor: "Aramızda 25 yaş var. Karar vermeden önce üzerinde çok fazla düşündüm ama kabul ettim." Evliliği boyunca, verdiği karardan hiç pişmanlık duymadığını vurgulayan Sedef Erbil, ilk 'acaba'yı eşinin hastaneye yattığı sırada aklından geçiriyor. Yaşadıklarını "Hiç gücüm kalmamıştı. Sinir sistemim alt üst olmuştu. Diyazem gibi sinir ilaçları verdiler.

BİZİ AYIRMAYA ÇALIŞANLAR VAR
Hastaneye birçok gelen oluyordu ama kimseyle ilgilenemiyordum" sözleriyle anlatıyor. Ancak sıkıntılıların sona erdiğini ve artık bebek istediğini söyleyen Sedef Erbil "Eşimin iki kızı var. Anlayacağınız ben zaten iki kız annesiyim. Onların bir erkek kardeşe ihtiyacı var. Ama erkek olmazsa da dünyanın sonu demek değil. En geç birbuçuk yıl içinde anne olmak istiyorum" diyor. Mehmet Ali Erbil'in önceki evliliklerinden olan kızları Sezin ve Yasmin'le çok iyi anlaştığını söyleyen Sedef Erbil'i en çok şaşırtan ise daha evlendiklerinin ilk haftasından itibaren gazetelerde ayrılacakları yolunda çıkan haberler. Oysa Erbil, evliliğinden çok emin. Hem de "Bizi ayırmaya kimsenin gücü yetmez" diyecek kadar...

Vecihe ASLAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır