kapat
12.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kediyi öldürdüler

Biri Bizi Gözetliyor adlı yarışma programında, cumartesi akşamıfcanlı yayında, kameralar karşısında zavallı bir kedi öldürüldü.

Sibel adlı yarışmacı hanım, bir süre önce hasta edilen kedinin üzerine ayağıyla bastı. Kedinin acı içinde kıvranarak ölmesine neden oldu.

Tahmin edeceğiniz gibi ben bir hayvan severim, ama her şeyden önce insan ya da hayvan, ölen her canlıya saygı gösterilmesini isterim. Aynı gece yarışmacılar hiçbir şey olmamış gibi eğlence düzenleyip, sabaha kadar oynadılar.

Senkron Tv halktan kedinin öldüğünü saklıyor ve veterinere götürüldüğü yalanını uyduruyor. Ancak Senkron Tv'den BBG yetkilisi Pelin hanım kedinin öldürüldüğünü doğruladı.

Bu yarışmanın Türk halkına nasıl bir yararı var bilemem. Ancak göz göre göre canlı yayında bir hayvanı öldürüp, sonra da sabaha kadar eğlenip dans eden bir grup insan, Türk gençliğine, Türk halkına nasıl bir mesaj verebilir?

Alacakları paranın hırsı ile gözü dönmüş bu yarışmacılar, gece gündüz kendi aralarında çekişirken, umarım yakında amatör şöförler olarak İstanbullu yaya ve araç sürücülerinin de canını almazlar. Saygılarımla... Ebru Çelik



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır