kapat
11.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sosyete bunları konuştu

New York'ta Aşk: Yaşadığı aşklarla adından sıkça söz ettiren Ralf Tezman'ın, 1977 doğumlu olan ve yaklaşık 10 yıldır New York'ta yaşayan ağabeyi Selim Tezman, gönlünü Necmettin-Maria Eliyeşil çiftinin güzel kızları Melissa'ya kaptırdı.

New York'ta bir bankada çalışan Selim'le Melissa'nın ilişkilerinin çok ciddi boyutta olduğu ve yaz aylarında nikah masasına oturabilecekleri konuşuluyor...

KOÇ MÜZESİNDE DÜĞÜN VAR
İlk evliliğini Engin Bayraktaroğlu ile yapan, Caroline Koç'un kardeşi Christina Giraud, 3 yıldır flört ettiği sevgilisi Baron David Fchintel ile 16 Mart'ta Rahmi Koç Sanayi Müzesi'nde nikah masasına oturacak. Bu arada Christina Giraud 4 aylık hamile...

SAMAN ALEVİ GİBİ AŞK
Ali Karacan ve abla Esra Çavuşoğlu'nun aracılığı ile başlayan Ayşe Çavuşoğlu-Selim Hamamcıoğlu aşkı bitti. Sevgililer Günü öncesinde başlayan aşkın çok kısa süreli olduğu ve ikilinin "Anlaşamadık ve ayrıldık" açıklamaları yaptığı konuşuluyor...

ÇAPKIN SELHAN ABD'DE
Bir dönem milletvekilliği de yapan, işadamı Sedat Aloğlu'nun çapkın oğlu Selhan Aloğlu'nun öğrenim görmek için yeni dünyaya gitmesiyle birlikte, artık Yeşim Salkım'la aşk dedikodularına maruz kalmayacağı esprileri yapıldı.

NARGİLE ARKADAŞLIĞI!
İşadamı Zoltan Boronkay'ın küçük kızı Selin'in, Küçük Onur ile Tophane'de baş başa nargile içerken görüntülenmeleri de geçtiğimiz haftanın en bomba olaylarındandı.

DİLEK HANİF NET'TE
Beş yıldır ünlü isimlere haute couture kreasyonlar hazırlayan Dilek Hanif, çalışmalarını 'www.dilekhanif.com' adresi ile e-dünyaya taşıdı. Web sitesinde yer alan fotoğraflarda tasarımları ünlü manken Ceylan Saner sunarken, vizörün arkasındaki isim, amatör olarak fotoğrafçılıkla ilgilenen BJK Kulüp Başkanı Serdar Bilgili...

ASLAN YENER SAÇINA KIYDI
Genç kızların peşinden koştuğu, Fatin Rüştü Zorlu'nun torunu olan Aslan Yener, yıllardır uzattığı saçlarına kıyıp, kestirdi. Geçen perşembe akşamı Yener'e Buz'da rastlayanlar, "Saçlarını kestirdikten sonra Top Gun filmindeki Tom Cruise'a benzemiş, o görüntüden bir tek montu eksik" demekten kendilerini alamadılar.

ÇAPAMARKA'YA İÇMEYE...
Celal ve İzzet Çapa kardeşlerin sahibi olduğu, Ajda Pekkan'ın sanat hayatının ikinci baharını yaşadığı Harbiye'deki Catwalk, "Çapamarka" adı ile meyhaneye çevrilecek. Zarifi'nin DJ'i Mert'i transfer eden Çapa kardeşlerin sadece rakı, şarap ve bira satacakları mekânda, Türk ve Rum mezeleri yer alacak.

NİKAHSIZ DA MUTLULAR
Gece hayatının başarılı işletmecilerinden, Mirror'ın da ortaklarından olan Cüneyt Kurt ile boşandığı eşi Demet Söz, uzun süreli ayrılıklarının ardından barışmışlar ve nikahsız beraberliklerinde son derece mutlularmış.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır