kapat
11.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün organizasyona önem verebileceğiniz gözlenirken zaman zaman para ilişkileriniz yüzünden zorlanabilirsiniz. Ayın Uranüsle birleşmesi öncülük yeteneğinizi ekip çalışmalarında kullanabileceğinizi ve arkadaş çevrenizde iletişiminizin artabileceğine işaret ediyor..


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
y ve Uranüsün sert etkileşimi sizin dayanıklığınızı ve sabrınızı zorlayabileceğinden kariyeriniz konusunda yaşayabileceğiniz gerginliklere karşı hazırlıklı olmalısınız.. Otoritelerle olan iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Aşırı stres başağrılarına neden olabilir.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün Ayla birleşen Uranüsün etkileri meraklı ve heyecanlı yapınızı destekleyebilir ve ilişkilerinizi geliştirmek için ticaretle ilgili konulara eğilebilirsiniz.. Birçok yolculuk planlayabilir ve çıkabileceğiniz bu yolculuklarda sizi heyecanlandırabilecek rastlantılarla karşılaşabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Uranüsün Ayla birleşimi bilinçaltınızı kaosa sürükleyecek etkiler yaratabilir. Fakat bu konum sizi ortak paylaşımlarınız konusunda girişim yapmaya motive edecektir. Duygusal yoğunluğunuz sizi eşiniz ve sevdiğinizle daha yakın ilişkiler kurmaya yönlendirebilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Ay ve Uranüs sizi ortaklık konularında etkiliyor. Anlaşmalarınız, para alışverişleriniz, ilişkileriniz ve özel yaşamınızda inişli çıkışlı etkiler hissedebileceğiniz gözleniyor. Girişimci ve kararlı davranışlarınız ortaklıklarınız üzerinde güven verici etkiler yaratabilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Düzene önem vereceğiniz bir gündesiniz. Fakat Ay ve Uranüs çalışma koşullarınızda beklenmedik karışıklıklar yaşayabileceğinizi öngörüyor.. Bu durum çalışmalarınızda aksamalara ve sağlıkla ilgili bir konunun yeniden ortaya çıkmasına neden olabilir.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kova burcunda birleşen Ay ve Uranüs yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz her konuda fırsatların gündemde olduğunu belirtiyor. Kendinizi ifade etmek için sosyal ortamlarda bulunmayı isteyebilir. Özellikle aşk yaşamınızda yenilikler yapmayı deneyebilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bugün Uranüs Kova burcunda birleşiyor ve yaşamınızda alıştığınız düzeni değiştirebileceğinizi belirtiyor. Yaşadığınız mekan ve güvenliğiniz gibi konularla yeni sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz.. Sevdikleriniz ve güvenliğiniz için masraf yapma isteğiniz artabilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Kova burcunda birleşen Ay ve Uranüs ruhunuza neşe katacak gelişmelerin yakın çevrenizde gerçekleşebileceğini öngörüyor. Kardeşleriniz ve yakın arkadaşlarınızla olan iletişiminizin yoğunlaşacağı ve özellikle eğitimle ilgili seyahatlerinizin artabileceği gözleniyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bugün Ay ve Uranüsün birleşimi maddi konulara dikkat etmenizi tavsiye ediyor. Değişimlere hazırlıklı olmalı fakat risk almaktan kaçınmalısınız. Satürnün sert açısı parasal konulardaki kararsızlığınızı arttırırken harcamalarınızın yoğunlaşabileceğini gözleyebilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün Ay ve Uranüs orijinaliteye olan düşkünlüğünüzü arttırırken üstünüzde beklenmedik bir enerji yoğunlaşması yaratabilir.. Fakat burcunuzdaki birleşime davranışlarınızda katılık verebileceğinden sözlerinizde dikkatli olmanız gerektiğini vurguluyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Ay ve Uranüs birleşmesi yaratıcı bilinçaltınızı olumlu etkiliyor ve size planlama gücü veriyorlar. Bugün girişimlerde bulunmak için güçlü itilimler duyabilirsiniz. Bunları uygulamaya koymak istemekle birlikte sabırlı davranmak daha uygun olabilir...


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır