kapat
11.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Oktay'dan sevgilerle!
72'de Oktay 3'lük golü attı. 6 dakika sonra Lazetiç'e yapılan penaltı da kaynadı gitti. G.Saray-Beşiktaş derbisinin ardından ikinci sıraya yükselme maçıydı F.Bahçe için. Lorant'ın bir türlü vazgeçmediği 3'lü hücum sistemi yine karşısına çıkıyordu futbolseverlerin. Oktay, Andersson ve Serhat ileride görev yapıyor...
Tüm Metin

  Rüştü'ye kırmızı, F.Bahçe'ye penaltı
Ersoy, kırmızı kart+frikik yerine devam diyor. Dakika 78: Lazetiç orta sahadan fırlıyor. Peşinde Burhan ile ceza alanına giriyor. Burhan'ın arkadan müdahalesi ile yerde... Ersoy burada da penaltıyı atlıyor.
Tüm Metin

  Antalya'da arbede çıktı
Birbirine giren iki grubun kavgası sırasında F.Bahçeli olduğu bildirilen bir kişi bıçakla yaralandı ve Antalya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri fanatikleri durdurabilmek için havaya ateş açmak zorunda kaldı. Çıkan kavganın ardından polis, güvenlik önlemlerini artırdı.
Tüm Metin

  Uğur Dündar'ın yerine Özdemir
Yeni yönetim kurulunda Uğur Dündar'dan boşalan ikinci başkanlık görevini Nihat Özdemir'in üstleneceği bildirildi. Ayrıca yeni üyelerden İlhan Ekşioğlu'nun amatör şubelerin başına geçeceği öğrenilirken Murat Aşık da altyapıdan sorumlu olacak.
Tüm Metin

  Tek Suçlu Daum
Zirve yarışında G.Saray'a 1-0 yenilerek 3 puan geriye düşen Beşiktaş'ta hüsranın faturası teknik direktör Daum'a çıkarıldı. Beşiktaş camiası ve futbol otoritelerinin büyük bölümü, yenilginin, 'Daum'un eseri' olduğu konusunda birleşti. Daum'un maç sonrasındaki basın toplantısında...
Tüm Metin

  Arif neredeyse ayağımı kıracaktı
Yıldız futbolcu şöyle devam etti: "Erdemir tüm kararları evsahibi lehine kullandı. Verilmesi gereken kartları vermedi, verilmemesi gerekenleri verdi. Özellikle Arif'le girdiğimiz bir ikili mücadele sırasında rakibimin neredeyse ayağımı kırmasına bile göz yumdu. Emre'nin yaptıklarına da seyirci kaldı."
Tüm Metin

  Keçeli-Yamantürk Arat'ı destekliyor
Arat'ın geçen yıllarda camianın önde gelen isimleri tarafından başkan adaylığı önerilen ancak kabul etmeyen Tevfik Yamantürk'ün desteğini aldığı öğrenildi. Beşiktaşlı Gümrükçüler Derneği de Arat'a destek verme kararı aldı.
Tüm Metin

  Golü Hissettim
Ali Sami Yen'de 7 maçtır Galatasaray'a gol atamayan Beşiktaş, şeytanın bacağını yine kıramadı ve sarı-kırmızılıların Uruguaylı futbolcusu Anders Fleurquin'in kafa golüyle üç puanla liderliği rakibine bıraktı. Derbinin yıldızı Fleurquin dün SABAH'a konuştu: "Bu maç şampiyonluk için çok önemliydi.
Tüm Metin

  Gözgöze Fren
Ligin rahat takımlarından Göztepe, tehlikeli bölgeden uzaklaşmaya çalışan Denizli'ye 2-1 yenilerek komşu kıyağı yaptı. Kupa macerasını Beşiktaş'a elendiği yarı final maçıyla tamamlayan Denizli, maça hızlı girdi. İlk yoklamayı İlyas çekti. Levent'ten aldığı pasta topa sert vurdu ama meşin yuvarlak direkten döndü.
Tüm Metin

  Adana son nefeste
45'te Gökmen'in golüyle öne geçen turuncu-beyazlılar, 59'da Bayram'ın beraberlik sayısına engel olamadı. Oyuna 67'de giren Ali Asım, 89'da takımının galibiyet golünü attı. Aydınspor ise geçen hafta Siirt karşısında 89'da bulduğu golle kazandığı 1 puanı, bu sefer aynı dakikada kaybetti.ff
Tüm Metin

  Tedirginim ama devam edeceğim
Efes Pilsen'li Hüseyin Beşok, Türk Basketbol Milli Takımı'nın başarılı oyuncularındandı. Şimdi İsrail'in Maccabi Tel Aviv Basketbol Takımı'nda görev yapıyor. Sürekli saldırıların yaşandığı bir ülkede bulunmanın kendisi için zor olduğunu anlatan Beşok, "Yaşanan gerginlik nedeniyle fazla dışarıya çıkmıyorum
Tüm Metin

  Orhun Ene, "Koç" oldu
12 Dev Adam'ın kaptanlığını yapan İTÜ'lü Orhun ve eşi Bayan Basketbol Milli Takımı'nın eski kaptanı ve milli takım antrenörü Zeynepgül, yönetici ve hoca olarak göreve başladıkları Koç Allianz Basketbol Okulları'ndaki turnuvanın finallerine renk kattı.
Tüm Metin

  Vakıf Aslanı yıktı
Türkiye Bayanlar 1.Voleybol Ligi'nde şampiyonluk kovalayan Vakıfbank Güneş Sigorta, Galatasaray engelini 3-0'lık sonuçla geçmeyi başardı. İlk sette rahat bir oyun ortaya koyan Güneş, 19 dakikalık sürede bu bölümü bitirirken sadece 17 sayı verdi. İkinci setten itibaren dirençli bir oyun ortaya koyan G.Saray...
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, "G.Saray yenilgisini hazmedemiyorum. Beşiktaş gibi oynasaydık, derbiyi kazanırdık" dedi. Engin şöyle devam etti: "Taraftarlarımız kadar üzgünüz. G.Saray'ı yenerek şampiyon olmak isterdik. Ancak yenmeden olacağız. Liderliği emanet verdik, zamanı gelince alacağız.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır