kapat
11.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Dönüşümlü valilik!
Yıllar önce Osman Bölükbaşı'nın milletvekili seçilmesini engellemek için ilçe yapılan 250 bin nüfuslu Kırşehir'de, şimdi de "koltuk kavgası" yaşanıyor. Valilik makamı, altı ayda bir değişiyor. Birbirleriyle de araları bozuk olan iki vali, görevden alındıkça Danıştay'a başvurup, yeniden makamlarına dönüyor.
Tüm Metin

  Babamdan sonra ülkücü yetişmedi
Maçka Parkı'nda Türk devletlerinin kurucularının büstleri var. Rahmetli Alpaslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş'le röportajı Maçka'da bir ofiste yapıp sonra da birlikte parka gittik. Türkeş hepsinin hikayesini ezbere biliyor. Belli ki babası onu Türk kültür ve tarihi konusunda çok iyi yetiştirmiş.
Tüm Metin

  Liderler aralarında AB için tartışmıyor
Başbakan Bülent Ecevit, "Koalisyon ortağı partiler, AB'ye tam üyelik amacını başlangıçta hiç tartışmadan kabul ettiler, Ulusal Programı kabul ettiler" dedi. TRT'de katıldığı programda güncel konularla ilgili soruları yanıtlayan Ecevit, ağırlığı AB'ye verdi. Halkın yüzde 70'ten fazlasının AB'ye tam üyeliği istediğini kaydeden Ecevit...
Tüm Metin

  Bu kez sert kayaya çarptı
MHP'li TBMM İdare Amiri Ahmet Çakar sürekli kadınlarla ilgili açıklamalarıyla gündeme geldi. Mini etek, iç çamaşırı, bikini, pantolon, göbek gibi bir çok konuda 'ahkâm kesti'; her açıklaması adeta olay oldu. Üç yıl önce Meclis kulisinde bir kadın gazetecinin eteğini kısa bularak "Meclis'e böyle gelinir mi?" dedi...
Tüm Metin

  Tansu Çiller: Türkiye AB'den vazgeçemez
Çiller, "Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli, 'Gerekirse ceketi değiştiririz' diyor. Ceket değiştirilirse hükümet ortaklığına DYP'nin girme durumu olacak mı?" şeklindeki soruya ise şu cevabı verdi: "Bizim için mühim olan tek şey, milleti bir an önce bu hükümetten kurtarmak ve sandığı getirmektir.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   129
MHP   127
ANAP   78
DYP   86
AKP   53
SP   48
TDP   3
BAĞIMSIZ   14
BOŞ   12
TOPLAM   550

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır