kapat
11.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sosyete eve çekildi

Ev dekorasyonu mağazası açan Sedef Bozok, "Sosyete iyice kirlendi, bunun üzerine gerçek sosyete evlerine çekildi" diyor

Sedef Bozok. Atatürk'ün baş yaveri Salih Bozok'un torunu. Saraya mensup her aile gibi ülkemizde "sosyete" olarak anılıyorlar. Maçka'da 450 metrekarelik deniz manzaralı bir evde dünyaya gelen Sedef Bozok, Saint Benoit mezunu. Liseden sonra evlenmiş. 1978 doğumlu bir oğlu var. Eşinden ayrıldıktan sonra İtalyanca öğrenmek için Floransa'ya yerleşen Bozok orada 7 yıl yaşadıktan sonra Türkiye'ye dönerek, İstanbul'un ilk solaryumcusunu açtı.

O dönem gazetelerde ve televizyonlarda "sosyetenin sarışın güzeli" başlığı ve anonslarıyla sık sık yer aldı. Derken üç yıl önce Sedef Bozok solaryum dükkanını "her köşe başında bir solaryumcu açıldığı gerekçesiyle" kapadı ve ortalıktan kayboldu.

İş kadını kimliğini üç yıllığına askıya alan Bozok, geçtiğimiz hafta Teşvikiye'de bir ev dekorasyon dükkanı açtı. İsmi Tutto. Tutto İtalyanca'da "her şey" anlamına geliyor. Bu dükkanda yatak örtüsünden, kanepeye, bardaktan, yastığa kadar ev ile ilgili her şey bulunuyor. Sedef Bozok'u dükkanında ziyaret ettik. İlk önce dükkanı neden açtığını sorduk. Bize eve olan merakını anlattı ve gerçek sosyetenin evlerine çekildiğinden bahsetti. "Artık İstanbul'da her önüne gelen ben sosyetiğim diyor. Paranın kimde olduğunu bile kestiremez olduk. Bu sebeple gerçekten sosyeteye mensup olan aileler ev partilerinde kendi aralarında eğleniyorlar. Artık evler daha önemli oldu" diyen Sedef Bozok işte bu ailelerin evlerini güzelleştiriyor.

LEZBİYEN DEĞİLİM
Sedef Bozok geçtiğimiz ay hakkında çıkan "lezbiyen" dedikodularına da kısa ve öz bir yanıt verdi: "Sevgilimle ortalıklarda görünmüyorum diye hakkımda garip söylentiler çıkartıyorlar. Oysa ki benim bir oğlum, bir ailem ve beraber olduğum biri var. İsmimin beraber anıldığı tiyatrocu Şebnem Özinal'ı ise tanımam. Yanlızca tiyatro kostümlerini hazırlayan arkadaşa yardımcı olmuştum."

Sibel ARNA



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır