kapat
08.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

En iyisi evlenip ayrı yaşamak

Aşkın Nur Yengi, "Ne birlikte yaşamak ne de klasik evlilik" diyor, o evlenip ayrı evlerde yaşamaktan yana
"Haluk Bilginer'le ilişkim olsa gizlerdim, arabasını kapıma park ettirmeyecek kadar akıllıyım" diyen de o... Bekar, zayıfladıktan sonra "seksapeli arttığı" iddia edilen şarkıcı, oyuncu Aşkın Nur Yengi ile ünlü oyuncu Haluk Bilginer'in adı "aşk" başlığı altında anılıp duruyor. Delil: Park halindeki bir otomobil. Bir yanda Aşkın Nur Yengi, bir yanda Haluk Bilginer, bir yanda da Zuhal Olcay.

İnsan gizli bir ilişki yaşar da gizli aşkının evinin kapısının önüne arabasını park eder mi? Bu kadar fütursuz yaşanır mı gizli ilişkiler? Hadi gizli de demeyelim "uygunsuz ilişki"... Biliyorsunuz bir taraf evli olunca aşk "uygunsuz" oluyor.

Aaa, bir de arabanın içinden basına yansıyan çiftin diyalogları var, kim duyduysa...

Aşkın Nur Yengi'nin adı yalnızca Haluk Bilginer'le yazılmadı. Listeye burada yer versek röportajı yazamayacağız.

Ben Aşkın Nur Yengi'ye çok güldüm. Komik bir kadın, bir ara insiyatifi eline aldı, o soru sormaya başladı, kestirip atmaya çalıştım ama benden beter, çok konuşuyor. Eskiden "sosis" gibiymiş ama şimdi gerçekten de çıtı pıtı...

Bu arada 15 gün sonra da yeni albümü "Meleklerin Duası" çıkıyor, bunu da söylemeden geçmeyelim.

* Hayatınızdaki en cesur hareketiniz?

Herhalde tiyatroydu. Hiç bilmediğim bir alanda ortaya çıktım.

* Sizin değiştiğiniz çok yazılıp çizildi. Kilo verişinizin dışında, sizin bir söyleşinizdeki anlatımınızla "kendinizi, kadınlığınızı keşfettiniz"...

Her kadının hayatında 30'lu yaşlar geçiş dönemidir. Ben de kendimi keşfettim. Bunu anlatmaya çalıştım, karşınızdaki bunu anlamıyorsa "kadınlığımı keşfettim" diye başlık atar. Ben 30'lu yaşın getirdiği değişimi anlatmak istemiştim, karşımdaki bunu anlamamış.

* Peki 30'lu yaşlar ne ifade ediyor size?

Ben size sorayım: Bir gün evvel ile bir gün sonrasında kendinizi farklı hissetmiyor musunuz?

* Bu kadar keskin bir ifade kullanamayacağım ama değişiyorum. 20 yaşındaki gibi bakmıyorum hayata.

Kaç yaşındasın?

* 28.

Hormonal dengen değişmedi mi?

n Kesinlikle. Bunun yanı sıra beklentilerim de değişti.

Bak buyur. Benim de değişti.

* Sizin beklentileriniz neler? İş yaşamınızla ilgili sormuyorum.

Anne olmaya, aile kurmaya ihtiyaç duyuyorum ama ilk isteğim hemen evlenmek, aile kurmak değil.

* 30'lu yaşlarla birlikte tren kaçıyor duygusu mu oluyor biraz kadınlarda?

Evde kalmışlık duygusu mu? Belki de... (Gülüyor) Beni anlayan, benimle kucaklaşan insanlara ihtiyacım var. Geriye kalanların canı sağ olsun.

* Sizin adınız o kadar çok isimle yazıldı ki... Ne yaşadınız bilemem ama insanın bu kadar çok insanla adının anılması bile yorucu değil mi? Üstelik siz uzun ilişkilerin kadını olarak bilinirken...

4 yıl süren ilişkim bitti. Ve ondan sonra gereksiz biçimde hayatıma müdahale başladı. Bir sorum var sana: İnsan bir fırtınadan çıkıp bir fırtınaya girer mi?

* Uzun ilişki, özellikle de birlikte yaşamaya son verme evlilik gibi olabiliyor. İnsan uzun bir ilişkiye balıklama dalmak istemez. Gerçi birini bulmadan başkasını bırakmama durumu da söz konusudur.

Hayat bu kadar ucuz değil, en azından ben böyle yaşamıyorum.

* Aşklara yelken açma hali ne durumda?

Gerçekte şu var: Ben burada oturarak yeni bir hayat ve ruh bulamam. Bu yüzden de gezeceğim.

* "Bana omzu çarpanı yazıyorlar" mı diyorsunuz? Peki hiç ilişkiniz olmadı mı aralarından biriyle?

Elif, 10 yıllık arkadaşlarım artık benle bir yere gitmekten korkar oldular. Belki o yazılan 70 adamdan birine ilgi duymuşumdur ama o da olmamıştır. Çünkü olsa ben bunu açıklarım.

* Aşk engel tanımaz mı?

Tanımaz. Aşk bana her şeyi yaptırır.

n Evli bir adamla da birlikteliğiniz olur mu?

Aşk tabuları alt üst ediyor. Aşkta adanmışlık var. Mantığım böyle bir konuda beni durdurur gibi. Ama insanım ben. Kendime saygımı kaybetmeden yaşamam lazım.

* Son olarak adınız "Cesur Kuşku" adlı dizideki rol arkadaşınız Haluk Bilginer'le yazıldı.

Bu konuda çok ciddi bir mutsuzluğum oldu.

* Evinizin önünde arabasının görülmesi delil olarak sunuluyor...

Olabilir. Evimin önünde arabası duramaz mı? Aklı başında insanlarız. Aklı başında insanlar olarak konuşuyoruz. Aynı dizide oynadık, paylaşımlarımız var. Eğer böyle bir şey yaşanıyor olsa ya da yaşansaydı bunu gizli gizli yapmaz mıydık?

* Bu konudaki haberleri yalanladığınız ve bu defteri kapatmak istediğiniz için geçiyorum ama siz geçmişte "çapkın kadın olmaz" demişsiniz. Neden olmasın?

Yanlış yazıldı, olur.

n Siz çapkın mısınız?

Evet. Göz çapkınıyım ben, bakarım.

* Flörtöz değil misiniz?

Hayır, tam tersi utangaçımdır.

* Birlikte yaşamayı denemiştiniz ve ayrıldınız. Birlikte yaşamak mı evlenmek mi desem... Yoksa evlenip ayrı mı yaşarsınız?

Ayrı evlerde hızla tüketilmez diye düşünüyorum. Belki ayrı evlerde olsaydık Mete'yle sorunlarımız böyle büyümezdi. Ama ben bıcır bıcır aynı yastıkta yatıp kalkma halini istiyordum. Mete hep "bireysellikten" bahsederdi. Sonuçta ben o noktaya geldim. Zararın neresinden dönersek o kadar iyi.

* Nasıl biri sizi etkiler?

Tam bilmiyorum. Dürüstlük çok önemli. Bir de elinin, ayağının bakımlı olması, temiz adam olması çok önemli. Belki yaşı benden büyük, belki de küçük birinden hoşlanacağım, inan bilmiyorum. Bir rahat bırakırlarsa, yoksa oturarak birini bulamam.

KADİR İNANIR'LA ÖPÜŞMEDİK

Aşk yaşadığım iddia edilen kişiler arasında Kadir İnanır da oldu. Dizi için teklif gelmişti. Ben Kadir Bey'i hiç tanımıyordum, teklif de Osman Yağmurdereli'den gelmişti. Günay'da sahneye çıkıyorum, akşam Kadir Bey, Osman Bey yanında arkadaşlarıyla gelmişler. Ben daha sahneye çıkmadan gazeteci ordusu "Kadir Bey'le aranızda aşk mı var?" diye sordu. Kadir Bey'i o güne kadar tanımamıştım bile. "Kadir Bey'le aramızda aşk ilişkisi olamaz" demiştim. Sahneye çıktım, Kadir Bey yanına çağırdı, yanındaki arkadaşının bir şarkı isteği varmış onu söyledi kulağıma, gazetelerde "öpüştüler" diye yazıldı.

Bir kapıcı, bir domatesçi gibi oldum. Yanımda kimi görseler "aşk" diye yazıyorlar. Çabuk yaşlandıracağım kendimi ama ben 50'imde de yeni aşklara yelken açmak istiyorum.

ELİF ERGU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır