kapat
08.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Yıldızlar G.Saray diyor
Mondragon: Son maçlardaki yükselişini sürdürecek, yine iyi gününde, kendi güveni tam. Emre Aşık: Beyin ve vücut koordinasyonu onu başarıya taşıyacak. Hasan Şaş: Yine çok hırslı ve tartışmalara açık bir gününde. Dikkat etmeli. Perez: Çok rahat oynayacak, maç saati kendiyle barışık.
Tüm Metin

  Efes'in intiharı
Tarlac, Lopez, Streulens ve de Djordjevic gibi dört asından mahrum Real Madrid karşısında Efes Pilsen'i tanımak imkansızdı. Efes Pilsen'i tanımak diyorum ama kanımca lacivert-beyazlı basketbolcular dün gece zaten Abdi İpekçi'ye hiç gelmemişti! İki aydır basketbollerinin yükselişini övgü ile yorumladığımız...
Tüm Metin

  12 Dev Adam'a sanatçı desteği
Türkiye Basketbol Federasyonu, 29 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında ABD'de yapılacak Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Türk seyircileri salona çekebilmek ve Milli Takım'a destek vermeleri için Mahsun Kırmızıgül ve Sertab Erener'i bu ülkeye götürecek.
Tüm Metin

  Lakers'a büyük darbe
Önceki gün, Sacramento'yu galibiyet yüzdesinde yakalayan Los Angeles Lakers, Utah Jazz'a 92-84 yenilmekten kurtulamadı. Son iki sezonun şampiyonu, Shaquille O'Neal'ın 28 sayı, 12 ribaund, 4 blok ve Kobe Bryant'ın 26 sayılık performanslarına rağmen rakibine boyun eğdi.
Tüm Metin

  İşimiz gelecekte
Trabzonspor'da olağanüstü genel kurul sesleri yükselirken, önceki gün yönetim kurulunu toplayan başkan Özkan Sümer, "Biz seçimle değil, gelecekle ilgileniyoruz. 5 saatlik toplantıda da seçimle ilgili bir şey konuşulmadı. Olağünüstü kongre işleri hep yönetim dışında konuşuldu.
Tüm Metin

  Sergen oyunu
Galatasaray ile Beşiktaş arasında yarın Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak kritik derbi öncesi, Siirt Jetpa Başkanı Takiiddin Yarayan'ın iki kulüp arasındaki Sergen çekişmesini ateşleme çabası geri tepti. Dün medya kuruluşlarının Ankara spor temsilcileri MHK Başkanı Bülent Yavuz ile başkentteki...
Tüm Metin

  Galatasaray'da gergin idman!
G.Saray'da gergin idman... Beşiktaş ile yarın karşılaşacak olan Cimbom'da sinirler iyice gerildi. Dün akşam yapılan idmanda ffbir pozisyonda Emre, Berkant'a sertfgirince ortam bir andafgerildi. Berkant,fEmre'ye doğrufbirfşeylerfsöylerken,fEmre de sinirli bir şekildef"Ne!fBitirecek misin beni?"fdiye karşılık verdi.f
Tüm Metin

  Ahmet: Daum'a kırgınım
Beşiktaş'ın golcü yıldızı Ahmet Dursun, Denizli ile oynadıkları kupa maçında kendisini ilk 11'e almayan teknik direktör Daum'a kırgın olduğunu söyledi. Genç oyuncu, "Ben her zaman ilk 11'de oynamak isterim. Yedek kalmaya alışık değilim. Denizli maçında da yedek kaldığım için Daum'a kırgınım ve çok üzgünüm.
Tüm Metin

  Bilgili: 3 ay önce bırakacaktım
Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde "Kulüplerde şirketleşme konulu söyleşiye katıldı. Oldukça ilginç açıklamalar yapan Bilgili, "3 ay önce futbol takımının istenilen düzeyde olmaması ve mali olarak istediğimiz sonuçları alamamızdan dolayı görevi bırakmayı düşündüm.
Tüm Metin

  İşte yeni Rüştü
F.Bahçe'de Rüştü'ye veliaht geldi. Sarı-lacivertli yönetim, milli kalecinin sezon sonunda Avrupa'ya transfer olma ihtimaline karşın, Kartalspor'un ümit milli kalecisi Volkan Demirel'i renklerine bağladı. G.Saray ve G.Birliği'nin önerdiği rakamların yüzde 70'ine Kartalspor ile anlaşan sarı-lacivertliler, dün...
Tüm Metin

  Yıldırım ne derse o!
F.Bahçe Teknik Direktörü Lorant, sezon sonunda mutlu sona ulaşan takımın kendileri olacağını söyledi. Alman hoca, "Ben de başkanımız, Aziz Yıldırım gibi büyük konuşmayı seven bir yapıya sahibim. Başkanımız nasıl ki 9 puan fark varken şampiyon olacağımızı inanıyordu, ben de aynı şekilde şampiyon olacağımıza inanıyorum.
Tüm Metin

  Yanal'ın talebeleri Diyarbakır önünde
Süper Lig'de 5 hafta üst üste kazandıktan sonra geçen hafta Bursa deplasmanında yenilgiyle tanışan A.Gücü, 26. haftanın açılış maçında Ankara'da D.Bakırspor'u ağırlıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal, Bursa yenilgisiyle hedeflerinde bir sapma olmadığını belirterek, "Ligde kalan 9 maçımızı da kazanmak istiyoruz.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır