kapat
08.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kendi renginizi seçmekte özgürsünüz

Baharın coşkusunu ve cıvıltısını yavaş yavaş da olsa hissetmeye başladığınız şu günlerde sezonun makyaj koleksiyonları vitrinleri süslemeye başladı. Cıvıl cıvıl ve renk renk olan koleksiyonlarda, baharın büyülü tüm renklerini bulmak mümkün. Seçiminiz zor olacak ama tercih size kalmış

DIOR

Bu cesarete değer!
Dior'un 2002'ye damgasını vuran Manga Look serisinde ünlü makyaj uzmanı Herve Bounneau'nun imzası var. Her makyajı birbirinden farklı kılan, imaj ve cilt bakım önerileri ile yıllardır güzelliğine düşkün kadınların gönlünde taht kuran Bounneau'nun yarattığı ürünleri hâlâ denemediyseniz şimdi tam zamanı... Miss Make-up, Miss Fashion içinizdeki Lolitalar'ı harekete geçiriyor. 3-10 Mart tarihleri arasında Herve Boneau Sevil Parfümeri mağazalarında sizlere güzelliğinizle ilgili her şeyi anlatacak.

Siyahın krallığına son!
Haydi soluk yılların üzerine bir perde çekin artık! Siyahın hakimiyeti sona erdi. Şimdi canlı tonlar ve pudramsı pasteller hüküm sürüyor. Önce göz kapaklarınıza Solo Dior Limon 712'yi sürün, Crayon Eyeliner 053 ile belirginleştirip, Eyeliner 557 ile güçlendirin. Sunny 761 ve Rouge Toz pembe ile makyajı tamamlayın.

CLARINS

Bir bahar melodisi
Clarins, renklerini mevsim modası ile bağdaştırmış. Trio Reflets göz farları üç armoniye ayrılmış: Her trio'nun kendine özgü bir temposu, her rengin de kendine özgü bir sesi var. Bir araya geldiklerinde gerçek bir bahar melodisini oluşturuyorlar. 3-9 Mart tarihleri arasında ruj fırçası ve ruj paleti ile makyaj çantası hediye.

SHISEIDO

Japon harikası
Japon teknolojisinin son harikası Shiseido, her derde deva. Cildiniz problemliyse hiç dert etmeyin. Yüksek nemlendiricili fondöteni ile Shiseido, çilli ve lekeli ciltleri tümüyle örtüyor. Eyeliner, Creamy Blush, Volume Mascara Eyeshadow Duo, Lip Gloss, Liquid Compact ürünlerini aldığınızda makyaj çantası ve deneme boyu rujunuzu da isteyin.

SEVİLLA

Çantanız hazır
50 milyon liralık Sevilla ürünü aldınız, kürk çanta kazanıyorsunuz. Gece kıyafetlerinizle de kullanabileceğiniz bu çanta, dilerseniz, günlük giyim tarzınıza da uyum sağlayabilecek nitelikte. Hem şık, hem kullanışlı.

Yüzünüzdeki ışık oyunu
Sevilla pudralarını, 2002'nin dinamik kadını için yaratmış. Sevilla Mosaic Compact Powder, cildinizde ışık oyunları yaratıyor. Renklerin yumuşak ve ahenkli kombinasyonu ile makyajınız, enerjik, ışıltılı ve aydınlık bir soluk kazanıyor.

Bronzluk artık kolay
Güneşin altında saatlerce yatmaya ya da solaryuma vakit harcamaya gerek yok. Bir fırça darbesi ile bronz olabilirsiniz. Sevilla Terra Cotta, iki farklı tonuyla yüzünüze güneşin sıcak tonlarını yansıtıyor. Parlak ve pürüzsüz yapısıyla, doğal bir görünüm kazandırıyor.

62 çeşit ruj
Rujlarınızın kalıcı olmadığından mı şikayetçisiniz? Sevilla Rouge Collection'ı deneyin. Kolayca uygulanabilen 62 renk seçeneği ile her an elinizin altında bulundurmanız gerekenlerden. Kahverengi ve bronz tonları kadar kırmızı ve bordo tonlarındaki çeşitliliği ile nemlendirici bir formüle sahip.

GUERLAIN

Garantili cazibe
Pastel tonlarda, zengin dokulu allıklar... Yepyeni tonlarda göz farları... Guerlain'in Divinora Sonbahar kreasyonu zenginleştirilmiş ürünleri ile cazibenizi garantiliyor. Divinora Ultra Fluid Fondöten, Radiant Blush, lipstick'ler... En önemlisi de makyajınızın kalıcılığını sağlayan özel Guerlain ürününüz. Hepsi garantiliymiş, gerisini hiç dert etmeyin.

CLINIQUE

Sırayı karıştırmayın
Bakım serisini uyguladınız. Şimdi sıra Clinique ürünleri ile güzelleşmekte... 1. Gözler için Eye Shadow South Beach, Daylight-twilight, Supermascara 2. Yanaklar için Soft Press Powder Blusher Tender Jarmth, 3. Dudaklar için Quickliner, Moisture Surge, Tender Hearth 4. Tırnaklar için Crushed Velvet. İçinde seyahat boyu kullanacağınız ürünler bulunan makyaj çantası, 3-9 Mart tarihleri arasında alacağınız iki makyaj ürünü karşılığında sizin.

GIVENCHY

Büyülü makyaj
Givenchy'nin ürünlerine sanat yönetmeni Nicolas Degennes'in sihirli asası değmiş. Degennes sonbahar dekorunda bir sahne ve o sahnede mor tonlarını kullanarak monokrom bir vizyon tasarlamış: Miroir Lane Makeup Collection. 3-10 Mart tarihleri arasında Givenchy ürünü alanlara orijinal ruj hediye.

CHANEL

Sedeften metaliğe
Bronzlaştırıcı fondötenleri; uzatan, kıvıran ve ayıran maskarası; sedeften metaliğe kadar ışık ile oynama imkanı sunan farlarıyla Chanel ürünlerinden alana, Chanel makyaj kesesi hediye. Almayı unutmayın!



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır