kapat
08.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Saraçoğlu'nda Crema servisi

Crema firmasının sahibi ve sosyetik kokteyllerin organizatörü Nalan Satur FB Stadı'nın localarını işletme hazırlığında
İstanbul'da sosyeteye yönelik gece davetlerinin bir numaralı organizatörü, Crema'nın sahibi Nalan Satur'a Fenerbahçe Kulübü'nden büyük jest. Yenilenerek kapasitesi artırılan Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın içindeki özel localar ve VIP tribününün mutfak işletmesi Nalan Satur'a teklif edildi. Herkesin peşinde koştuğu ve İstanbul kaymak tabakasından 5 bin kişinin Fenerbahçe maçlarında tıka basa dolduracağı VIP tribünlerinin büfeleri, başarılı işletmeciliği nedeniyle, ihale açılmaksızın Satur'a önerildi.

Fenerbahçe Sükrü Saraçoğlu Stadı içindeki kompleksteki "VIP Lounge" adlı özel bölümde, dünyanın seçkin markalarının satıldığı butikler ve kulüp ürünlerini satan mağazalar yer alacak.

Eski maraton tribünü bölümüne inşaa edilen özel localar dört tip. A-B-C ve D tipi locaların ilk ikisinde müstakil tuvaletler bile var. Locaların hemen hepsinde minibar, televizyon, faks ve telefon hizmeti var. VIP seyirciler için otopark hizmeti de verilecek. Yemek ve içki servisinin özel şirketler tarafından karşılanacağı localar, Avrupa'nın en önde gelen stadlarıyla yarışacak standartlara sahip. Güvenliği özel bir birimin sağlayacağı özel locaların en ucuzu ise 30 bin dolardan başlıyor. Fiyatı 100 bin dolara kadar yükselen locaların en lüksünde ise özel balkondan, deri koltuklu oturma grubuna dek, hemen her şey beş yıldızlı otel kalitesinde.

Bülent CANKURT



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır