kapat
08.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Dansın sultanı olamadı, soyundu

Sultans of the Dance'e katılmak için İstanbul'a gelen Ankaralı dansçı Tolga Yazar, şimdi sosyete partilerinde striptiz yapıyor
Striptiz yapan erkek, hani filmlerdeki gibi. Müzik eşliğinde soyunuyor, şov yapıyor. Onun adresi bir mekan değil, o evlere gidiyor. Kısacası uçuk kaçık ev partilerinin popüler ismi striptizci Tolga Yazar. İstanbul'da ev partileri pek moda, yeni salgın da bu partilere striptizci çağırmak. 25 yaşındaki dansçı Tolga "talep" üzerine bu işe başlamış. 9 yaşında, evde ayna karşısında başladığı dans serüveni dans topluluklarında sürmüş, şimdi ünlü kulüplerde şov yapıyor bir yandan da ev partilerine striptize gidiyor. BBG Sinan'ı andıran dansçı, mesleğe başladığı günü dün gibi hatırlıyor:

"Yükseliş Koleji mezunuyum. İlk olarak Ankara'da gizli bir ev partisinde striptiz yapmıştım. Sonra Alanya'ya mankenlik yapmak için gittim, İstanbul'a Sultan's Of the Dance için gelmiştim. Orası olmadı ama İstanbul'da yeni işler buldum."

Tolga'nın striptiz şovu 30 dakika sürüyor. Bazen partneri de oluyor. Söylediğine göre aldığı ücret ise 750 ya da 1000 dolar arasında. Bu miktar katılımcılara göre değişiyor.

POLİS KIYAFETİ GÖZDE
Tolga Yazar, partilerde müşterilerin isteklerine göre kıyafetler giydiğini söylüyor. En çok tercih edilen kostümlerin başında da asker ve polis kıyafetinin geldiğini söylüyor:

"Polis, komanda kıyafetinin dışında, motorsikletle sahneye çıkmamı isteyenler oluyor, leopar desenli kıyafetleri tercih edenler çok. Pelerinler, maskeler, boyalar filan isteyen de oluyor."

Tolga'nın şikayeti ise kıskanç sevgililer... "Kız arkadaşlarım beni hep bu yüzden terk etti. Kıskanıyorlar, aslında bu bir iş. Avrupa'da kulüplerde çalışan evli erkekler var" diyor.

Genç dansçının bir diğer şikayeti ise çok sık yaşamadığını söylediği taciz olayları. Onu da heyecana bağlıyor.

Tolga BOZOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır