kapat
21.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Kocam beni dövüyor!
Sıradan bir tiyatro oyuncusuyken Mahallenin Muhtarları ve Yangın Ayşe dizileriyle şöhrete kavuşan, aşk skandallarıyla adından sıkça söz ettirdikten sonra 5 ay önce evlenen Aydan Burhan, kocası Murat Demircan tarafından tehdit edildiğini ileri sürerek savcılığa başvurdu.
Tüm Metin

  Partneri Hande'nin iç yüzünü yazdı
Ruhsar dizisindeki rol arkadaşı, İki Kere Kiki isimli talk show'daki partneri Cem Davran, kalemi kağıdı eline almış ve 'bilinmeyen Hande'yi yazmış. Davran, arkadaşı için "O kadar telaşlı ve can havliyle arıyor ki mutluluğu, bulunca mundar edebilir" diyor.
Tüm Metin

  Bu albüme içimi döktüm
Ersoy albümünün kısa sürede büyük ilgi görmesinden çok memnun.. "Bu albümü sevginin hep var olması umudunu taşıyarak, Sevgililer Günü'nde piyasaya sürdük. Şarkılarımda profesyonelliğimi, anneliğimi, dostluğumu, beklentilerimi, üzüntülerimi, kayıplarımı sevgiyle harmanladım" diyor.
Tüm Metin

  Erbil namazında niyazında!
Önce Çarkıfelek, ardından Aşkım Aşkımın çekimlerine başlayan ünlü şovmen, TRT'de yayınlanacak Bir Başka Gece programının da sunuculuğunu üstlendi. Yeni hostesleri ise Çağla Şikel ve Yeliz Yeşilmen. Erbil, ekstralara da start verdi, bayramda Kıbrıs Rocks Otel'de sahne alacak.
Tüm Metin

  Tasarım bahane manken şahane!
Geçtiğimiz hafta New York'ta ardı ardına yapılan defilelerden sonra sıra bu kez Avrupa'daydı. İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen Moda Haftası'nda ünlü modacı Kina Fernandez 2003 Sonbahar-Kış tasarımlarını sundu. Ancak ipek jarse kumaşların ağırlıkta olduğu tasarımlarda kıyafetlerden çok modeller göz doldurdu!
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır