kapat
21.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Ay İkizler burcunda ilerlemesini sürdürürken eğitim konularında yenilik yapabilir, yazılı ve sözlü iletişimin ve kısa seyahatlerin yoğun olabileceğini gözleyebilirsiniz..Ticari seyahatlerinizin ve bağlantılarınızn sonuçları olumlu sonuçlanabilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz bir gündesiniz. İkizlerdeki Ay kaynaklarınızla ilgili önemli destekler alabileceğinizi belirtirken aileniz de size maddi konularda yardımcı olabilir.. Çevresel faktörlerin lehinize işleyebileceği bir devredesiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Burcunuzda ilerlemeye devam eden Ay birçok konuda girişim yapma isteğine neden oluyor.. Kendinizi her bakımdan güvenli hissedebilirsiniz. İletişime önem veren yapınız sevgi ve yaratıcılık gerektiren konularda yenilik yapma isteği içine girmenize neden olabilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Ayın durumları bugün mesleki sorunların ve sağlık konularının ön planda olabileceğini belirtiyor. Zihinsel aktivitenizden rutin işlerinizi düzenleme konusunda faydalanabileceğiniz görülüyor. Ruhsal gerginlik sağlığınızı hassaslaştırabilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün İkizlerde ilerleyen Aydan toplumsal yaşamınızı destekleyen etkiler almaya devam ediyorsunuz. Sıcak ve yardımsever yönlerinizi kullanarak grup çalışmalarından. ve organize olabileceğiniz her konudan verimli sonuçlar alabileceğiniz görülüyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Ay titiz yapınızla meslek yaşantınızda oldukça önenmli işler yapabileceğiniz bir günü vurguluyor. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Bu tavrınız maddi açıdan gelişmenizi olumlu etkiliyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
İkizler burcundaki Ayın olumlu enerjisi bugün kendinizi yeni ve merak ettiğiniz konulara yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor. Yabancı ülkelere ve kültürlere ilgi duyabilir bu motivasyonla seyahatler planlayabilirsiniz. Duygusal yaşantınızda olumlu bir devredesiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Kendinizi duygusal bakımdan oldukça yoğun hissedebileceğiniz devredesiniz.. Ortaklaşa çalışmalardan ve yatırımlardan kazanç sağlayabileceğiniz görülüyor. Cinsellik ve paylaşımlarınız sizin için çok önemli olabilir ve bunu ifade etme isteği içinde olabilirsiniz...


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
İkizlerde ilerleyen Ay ikili ilişkilerinizi destekliyor. Bugün parasal konularda işbirliği ve yeni tekliflerle karşılaşabilir, eş ve ya ortağınızın kaynaklarından yararlanabilirsiniz. Fikir alışverişinde bulunmak olayları daha geniş açıdan değerlendirmenize neden olacaktır.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
İş konusuna yüklenebileceğiniz ve detaylı çalışmalara önem verebileceğiniz yoğun bir gündesiniz. Yeteneklerinizi ön plana çıkartabileceğiniz işlerde özellikle başarılı olabilirsiniz. İş yerinizde çalışmalarınız için ihtiyaç duyduğunuz koşulları sağlayabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün Ayın desteğini alıyorsunuz. Enerjinizi, yaratıcı konulara yönlendirebilirsiniz. Sevgi konusunda her zamankinden daha başarılı olabileceğiniz görülürken kendinizi ifade etmekten zevk duyabilirsiniz. Zihinsel aktivitenizden rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün aileniz, ya da arkadaşlarınızla bir arada olmak sizi mutlu edebilir. Evinizde ziyaretçi ağırlamak isteyebilir ve güvenliğinize daha çok önem verebilirsiniz. Ay iş yaşantınızda yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden kuruntu yapabileceğinizi belirtiyor.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır