kapat
11.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

SP usulü kampanya: Bin üye kaydet bedava hacca git

Saadet Partisi, üye sayısını artırmak için ilginç bir yöntem geliştirdi. SP, partiye bin üye kaydeden herkesi bedava hacca gönderecek.
Siyasi yasaklı Necmettin Erbakan, Saadet Partisi'nden RP döneminde olduğu gibi 4 milyon üye kaydedilmesini istedi. Erbakan'ın talimatı üzerine kurulduğu günden bu yana süratle teşkilatlanma ve üye yazma çalışmalarını sürdüren SP ancak 600 bin üyeye ulaştı. Teşkilatlar üye kaydetmede zorlanmaya başlayınca ilginç bir yöntem geliştirildi. SP teşkilatları, partiye bin kişiyi üye yapan herkesi bedava umreye veya hacca gönderecek. Promosyon öncelikle İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde uygulanmaya başlandı. İl ve ilçe başkanları kampanyayı teşkilatlara duyurdular. Bedava hacca gitmek isteyen SP'lilerin özellikle Cuma günleri camilerde ve toplu alışveriş merkezlerinde üye kaydetmek için çalıştıkları belirtiliyor. Bazı SP'li belediye başkanları da kampanyaya destek veriyor. SP ayrıca yıl içinde üye 5 binin üzerinde üye kaydeden ilçe teşkilatların da donanımını yapacak.

APARTMAN TEMSİLCİLİĞİ
SP, seçimde barajın altında kalmamak ve üye sayısını artırabilmek için apartmanlara bile temsilci atıyor. SP'nin Teşkilatlanma Modelimiz adlı kitabında, "Köy ve mahalle yönetim kurulları kendilerine bağlı olarak çalışacak cadde ve sokak temsilcilerini tayin eder. Cadde ve sokak temsilciliğinin bir alt birimi de apartman temsilciliğidir" deniyor.

Hüseyin ÖZALP



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   129
MHP   127
ANAP   78
DYP   85
AKP   53
SP   48
TDP   3
BAĞIMSIZ   15
BOŞ   12
TOPLAM   550

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır