kapat
11.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Karakolluk oldu

Ankara'da program yapan Sevda Demirel 'Hepimiz Kardeşiz' adlı şarkıyı söylerken hayranları şampanya patlatma yarışına girince silahlar da patladı!
Skandallarıyla hiçbir zaman gündemden düşmeyen Sevda Demirel, yine karakolluk oldu. Sahne aldığı Ankara'nın ünlü Fondue Gazinosu'nda Demirel için şampanya patlatma çekişmesine giren müşteriler, gazinoyu birbirine kattı. Silahların da patladığı kavga nedeniyle kulise sığınmak zorunda kalan Sevda Demirel, götürüldüğü Emniyet Müdürlüğü'nde tam 8 saat süreyle ifade verdi.

SANDALYELER UÇUŞTU
Olay, önceki gece Sevda Demirel sahnede şarkı söylerken meydana geldi. Demirel, 'Hepimiz Kardeşiz' parçasını söylerken, birden sandalyeler havada uçuşmaya başladı. Demirel gazino personeli tarafından kulise kaçırılırken, kavganın şiddeti daha da arttı. Kavga sırasında kuliste bekleyen Demirel'in tansiyonu da düştü. Olayın ardından gece saat 01.00'de Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Demirel ile kavga çıkartan müşterilerin ifadeleri alındı.

"ÇOK İYİ DAVRANDILAR"
Sabah saat 09.00'da serbest bırakılan Demirel "Yaşadığım bu olay çok üzücü. Üzerimdeki kara bulutlar ne zaman dağılacak bilemiyorum. Talihsizlikler bir türlü peşimi bırakmıyor. Ancak Emniyette bana çok iyi davrandılar. Olay anındaki korkularımı polislere de anlattım. Beni onlar sakinleştirdi" diye konuştu. Emniyetteki ifadesinde 'olay çıkaran şahısları tanımadığını' söyleyen Demirel İstanbul'a dönerken, Fondue Gazinosu'nda artık Cengiz Kurtoğlu sahne alacak.

TAM 8 SAAT İFADE VERDİ
Gece saat 01.00'den sabah saat 09.00'a kadar karakolda kalan Sevda Demirel polislere ilginç sorular yöneltti. Demirel'in "Cinayetleri nasıl çözüyorsunuz? Cinayet işleyenleri nasıl yakalıyorsunuz?" sorusu üzerine memurlar genç şarkıcıya ipuçlarını nasıl değerlendirdiklerini ve bir delilden katile nasıl ulaştıklarını anlattılar. Demirel, Emniyet Müdürlüğü'nden ayrılırken "Polisler, sağolsunlar benimle çok ilgilendiler" diye konuştu.

Levent İÇGEN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır