kapat
11.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Muhtar muradına eremedi

Trabzon'un Akmescit köyünün, evli ve 2 çocuk babası muhtarı Hasan Eyüpoğlu, kendisinden 14 yaş küçük aşkıyla evlenmek için boşandı, istifa edip köyü terk etti, ancak yine de mutluluğu yaşayamadı.
Eyüpoğlu ile köyün en güzel kızı Hatice (17) birbirlerine aşık oldular. Muhtar, bir süre sonra sevdiği kızı kaçırdı. Ancak, kısa sürede yakalandılar. Kızın yaşı küçük olduğu için Eyüpoğlu, cezaevine girecekti. Durumu eşi Hafize'ye izah etti ve genç kadın boşanmaya razı oldu. Kızın babası şikayetten vazgeçmek için "Kızıma resmi nikah yap. Muhtarlıktan istifa et ve köyü terk et" dedi. Hasan Eyüpoğlu, tüm şartları kabul etti.

Eyüpoğlu, 3.5 yıldır yaptığı muhtarlıktan istifa edip yeni eşi ve 2 çocuğuyla geçtiğimiz yıl Ağustos ayında İstanbul'a geldi. Şoförlük yapmaya başladı. Ancak kardeşleri ve babası geçtiğimiz günlerde Eyüpoğlu'nun evde olmadığı bir sırada Hatice'yi kaçırdılar. Muhtarı telefonla arayan aile 3 aylık hamile olan Hatice'ye kürtaj yaptıracaklarını söyleyip "Hatice'nin peşini bırak, boşanın" dediler.

Yetkililerden yardım isteyen dertli koca ise şunları söyledi: "Eşimin babasının evinin yolunu yaptırdım. İçme suyu bağladım. Aşkım uğruna boşadım. Dedikleri her şeyi yaptım. Resmi nikah yapıp köyü terk ettim. Artık peşimi bıraksınlar. Eşimi bana versinler. Eşimden haber yok. Yetkililere yalvarıyorum Hatice'yi bulsunlar."

Hayati KILIÇ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır