kapat
11.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Tinerci direnişi

Kadıköy'de saklandıkları evin çatısına çıkan tinerci çocuklar polise zor anlar yaşattı
Kadıköy'de, oto hırsızlığına karıştığı gerekçesiyle aranan arkadaşları O.Y.'yi vermemek için saklandıkları evin çatısına çıkan tinerci çocuklar, polise kiremit ve tuğla atarak zor anlar yaşattı. "Dayak yemekten korkuyoruz. Savcıyı istiyoruz, Sema Pişkinsüt de gelsin" diyen tinerci çocuklar, olay yerine gelen Kadıköy Emniyet Müdürü Ongun Aksu'nun "sizi kimse dövmeyecek" demesi üzerine ikna olarak çatıdan indiler.

Üsküdar'da, dün gece oto hırsızlığı yapan 3 kişiden ikisini suçüstü yakalayan polisler olaya karıştığını belirledikleri O.Y.'nin Kadıköy'de bir evde saklandığını tespit etti. Rıhtım Caddesi'ndeki 3 katlı tarihi binada kalan O.Y. ile arkadaşları, polisin geldiğini görünce, binanın giriş kapısını kapatarak çatıya çıktı. O.Y.'nin teslim olmasını isteyen polislere, kiremit ve tuğla atarak karşılık veren tinerciler, otomobillerin camlarının kırılmasına neden oldu.

POLİS MÜDÜRÜ İKNA ETTİ
Çaresiz kalan polis, merdiveni kullanmak için hemen itfaiyeden yardım istedi. Yaşları 10 ila 18 arasında değişen 8 çocuk, itfaiye merdiveninin kendilerine uzandığını görünce "Yaklaşmayın, kendimizi yakarız" tehdidinde bulundu. Kadıköy Emniyet Müdürü Ongun Aksu, "Kimse kılınıza dokunmayacak" diye söz verince çocuklar teslim oldu.

Yalçın BEL



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır