kapat
06.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Ver eline bavulu

Böyle şey görmedim. İlginç olaylar, nedense hep Beşiktaş'ı buluyor. Yere göğe sığdırılamayan, süper yıldız olarak kamuoyuna sunulan Marinho, iki günde Beşiktaş'ı allak bullak etti.

Beyefendi cip istemiş, villa istemiş. Emriniz olur sultanım! Cipler, villalar feda olsun sana! Eşi huzurlu değilmiş. Bak sen şu işe! Beşiktaş, Marinho'nun eşini memnun edememiş, isteklerini yerine getirememiş. Ülkemize gelen yabancılara böyle davranırsak, Avrupa Birliği'ni rüyamızda bile göremeyiz! Beşiktaş çok ama çok ayıp etmiş!

Marinho bazı idmanlara çıkmak istememiş... İstemez, istemez. Adamın keyfinin kahyası mısınız? Marinho'yu zorla idmana çıkarmışlar. İşte bir ayıp daha. Marinho yedek kalmasına da fena halde bozulmuş ve "Giderim ha" tehdidinde bulunmuş. Siz Marinho'yu ta Brezilyalar'dan getireceksiniz ve sonra takımda direkt oynatmayacaksınız. Bu Beşiktaş teknik heyeti şaşırmış! Yedikleri halt affedilir gibi değil!

Cip verme, villa verme, eşinin isteklerini yerine getirme, adamı ırgat gibi her idmana çıkar ve tüm bunlar yetmiyormuş gibi bir de ilk 11'de oynatma! Olacak iş mi bu!

Yönetim Daum'un esiri
Gırgırı bir tarafa bırakalım. Olay tam bir skandal. Marinho, acaba Türkiye'yi Patagonya mı zannediyor? Profesyonelliği hiç mi bilmiyor? Beşiktaş'a çok iyi oluyor. Yabancı teknik direktörlere esir olursan, işte böyle başın dertten kurtulmaz. Daum emrediyor, yönetim yerine getiriyor. Böyle bir anlayış, yeryüzünde kaldı mı?

Hiç araştırma yapmadan milyon dolarlar, böyle sokağa atılır mı? Alacağın adam hırlı mı hırsız mı, huyu ne suyu ne, cip mi ister yoksa uçak mı? Marinho, yoksa kendini bu takımın başkomutanı mı zannediyor?

Ayrıca Marinho stoper. Beşiktaş'ta stoperden geçilmiyor ve bir tane daha... Marinho'yu Daum istemiş. Daum takımını bilmiyor, eksik yerlerini görmüyor mu? Stoper neden ister, nasıl ister? Doğrusu ben işin içinden çıkamıyorum.

Beşiktaş G.Antep'le kupada erken final oynuyor. Herkesin bu maça konsantre olması gerekirken, Marinho fırtınası etrafı kasıp kavuruyor. Herşeyin sınırı var. Sorumsuzluğun, beceriksizliğin, vurdumduymazlığın bu kadarına pes doğrusu. Beşiktaş, rekor üstüne rekor kırıyor. Fazla kafa yormaya gerek yok. Verirsiniz eline bavulunu, çeker gider.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır