kapat
06.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Çiflikte sır cinayeti

Ankara Kazan Devlet Üretme Çiftliği Müdürü Yusuf Yalçın'ı mafyanın öldürdüğü ihtimali üzerinde duruluyor. Galatasaraylı ünlü futbolcu Hasan Şaş, olayın şokunu yaşıyor
Milli futbolcu Hasan Şaş'ın nişanlısı Sibel Yalçın'ın babası Veteriner Hekim Yusuf Yalçın, önceki gün saat 15.00 sıralarında çiftlik çıkışında öldürüldü. Yalçın'ın cesedi saat 22.00 sıralarında bekçi tarafından tel örgülerin yanında bulundu. Jandarma olayı çok yönlü araştırırken, mafya ihtimali üzerinde duruluyor.

Kazan Devlet Üretme Çiftliği'nde 15 yıldır görev yapan ve son olarak müdürlük görevini yürüten Yusuf Yalçın sabah işe giderken eşi Hatice Yalçın'a "Bugün nema alacağım. Erken çıkıp biraz alışveriş yapalım. Ulus'ta buluşuruz" dedi ve Batıkent'teki evinden çıkıp servis ile iş yerine gitti. Yusuf Yalçın, iş yerinden izin almak için Ankara Üniversitesi Dekanı'nı aradı ancak telefonla ulaşamayınca not bırakıp çıktı. Hatice Yalçın, Ulus'ta uzun süre beklemesine rağmen buluşma yerine gelmeyen eşini cep telefonundan aradı; cevap alamayınca da evine döndü. HaticeYalçın mesai saati bitiminde de eşi eve gelmeyince İstanbul'dan Ankara'ya dönmekte olan kızı Sibel ile nişanlısı Hasan Şaş'ı telefonla aradı. Bunun üzerine Hasan Şaş Ankara'daki menajerlerinden Mehmet Soykök' e durumu bildirdi. Soykök'ün başvurusu üzerine jandarma çiftlikte Yusuf Yalçın'ı aramaya başladı. Talihsiz adamın cesedi bir bekçi tarafından tel örgülerin içinde bulundu. Hacettepe Üniversitesi Bale Bölümü son sınıf öğrencisi olan Sibel Yalçın, acı haberi nişanlısı Hasan Şaş'tan öğrendi. Adli Tıp'a kaldırılan Yusuf Yalçın'ın cesedi üzerinde yapılan otopside başına arkadan sert bir cisimle vurulduğu, beyin kanaması sonucu öldüğü belirlendi.

Yusuf Yalçın'ın çiftlikte yapılan bazı ihalelere usulsüzlük olduğu gerekçesiyle karşı çıktığı öğrenildi. Bu nedenle Yalçın'ın ihale mafyası tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimalinin değerlendirildiği belirtiliyor. Yusuf Yalçın bugün toprağa verilecek.

Ali ÖZTÜRK- Göksel ÇAĞLAV.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır