kapat
02.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Bitirim mutlu etti

Fenerbahçe ilk 45 dakika biraz kımıldadı, ikinci yarı uyuttu. Fenerbahçe yönetiminin "Niye bize de arada sırada acemi hakem vermiyorsunuz" feryadını duyan Merkez Hakem Kurulu, sarı-lacivertlileri de memnun etti.

Sebahattin Bitirim'in maç 3-0 olana kadar, "Ya Fenerbahçe'nin başına kötü bir şey gelirse ben ne yaparım" havası, tribünden bile net bir şekilde belli oluyordu.

Uche kendisinin ikinci, Fener'in üçüncü golünü eliyle düzeltip attı. Hem F.Bahçe'nin aleyhine direkt vuruş vereceksin yanında bir de Uche'yi sarartacaksın.

34. dakika, Yordanov itiliyor, çekiliyor. Hakeme "Bu ne kardeşim" diyor ilave olarak bir de sarı kart görüyor. Skor 3-0 oluyor, hem Fenerbahçe rahatlıyor, hem Sebahattin Bitirim. Şöyle derin bir "Oh" çekiyor. Fenerbahçe forması, hâlâ tren yolu üzerine yazılmış numara gibi. Bu tarz çizgili formalarda sırtta düz bir zemin üzerine numara yazmak gerekir. Onlar inatla aynı formayla çıkıyorlar. Ya Lorant da Mustafa gibi uğura inanıyor ya da F.Bahçe'de bu uğur olayına inanan etkili başka birileri var.

Bu yeni yapılan statta özellikle kalelerin bulunduğu yerin arkalarına bir ağ çekmek gerekir. Çünkü rakip kalecilere ve futbolculara tribünlerden herşey atılıyor. Stattaki bir başka yanlış da maç oynanırken dev ekranda pozisyonların tekrarının gösterilmesi. Fenerbahçe aleyhine olabilecek ofsayt, gol ve penaltı pozisyonlarında bu görüntüler seyirciyi tahrik ediyor.

Tribün ilerliyor, ya takım!
İlk yarı Fenerbahçe fena oynamadı. 34'lük Brezilyalı iyi bir kumaş. Keşke 20 yaşında getirselerdi. Arkada Ümit'le Fatih, aldıkları topları oyuna sokmakta inanılmaz hatalar yapıyorlar. Bu alanda Uche faydalı oynamaya başladı. Vücudunu ve kafasını iyi kullanıyor. Hoş arada sırada kalabalık belediye otobüsündeki gibi pozisyonlarda, rakibine yüklenmeler yapıyor ama kendi sahasında oynadıkları maçlarda hakemler bunları görmez. O da idare ediyor.

Andersson'da kımıldama var. Ali Akdeniz ilk yarı çok iyiydi. Serhat çalışkan, ama devamını getiremiyor. Ogün kaçak döğüşüyor. Lazetiç gidip geliyor ama tatmin edici değil.

Kocaeli, çok rahat gol pozisyonu veriyor. Ama aynı kolaylıkta pozisyona giremiyor. 1.5 yıldır Fenerbahçe Stadı'na maçlara geliyorum, her yeni maçta tribün inşaatı ileriye gidiyor. Ama futbol takımı için aynı şeyleri söylemek mümkün değil.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır