kapat
02.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Ekranda neler oluyor?

Televizyonda yaprak dökümü başladı. 14 yıldır izlediğimiz "Bizimkiler" kepeng indirdi. Show TV "Bizimkiler"i artık yayınlamayacakmış. Başka bir kanalın diziyi alıp almayacağı da belli değil. Cem Davran ve Hande Ataizi'nin başrolünü oynadığı "Ruhsar"ın, aynı ikilinin sunduğu "İki Kere Kiki"nin de çekimleri durduruldu.

CEM DAVRAN TRT'DE: "Ruhsar" ve "İki Kere Kiki"nin bitmesiyle Cem Davran tiyatro ve sinema filmine ağırlık verme kararı aldı. Bu arada TRT'den de bir teklif geldi ve kabul etti. Mart'tan itibaren "Sayısal Gece"yi Cem Davran sunacak. Bu arada bir de sit-com teklifi almış Davran. Projeyi pek beğenmiş. Kendi deyimi ile "İçi gitmiş". Ama oynayıp, oynamamakta şu an kararsız.

DEVLERİN PROJESİ: Göksel Arsoy, Cüneyt Arkın ve Ekrem Bora televizyonda "Nostaljik Yeşilçam Söyleşisi" yapmak istiyor. Proje Cüneyt Arkın'ın. Bir dönem Türk Sineması'na damgasını vuranlarla, Yeşilçam'daki altın yıllarını konuşmak, bilenleri o devirlere götürmek, bilmeyenleri bilgilendirmek istiyor.

CEM KARACA'NIN SİTEMİ: Barış Manço'nun üçüncü ölüm yıldönümünde "Yüreğimdeki Barış Şarkıları" adlı bir albüm hazırlandı. Günümüzün starları BarışManço'nun ölümsüz eserlerini seslendirdiler.

Bu proje içinde olmamak Cem Karaca'yı çok üzmüş... "Ben" diyor "her konserimde Dağlar Dağlar'ı söylerim... Dinleyicilerime göre iyi de söylerim... Yüreğimdeki Barış Şarkıları'nda da okumak isterdim Barış'ın Dağlar Dağlar'ını".

ÇÖZEMEDİM: Televizyon kameralarının bol olduğu yerlerde Hande Ataizi'ni hep yeni sevgilisi Tarkan ile görüyorum. Acaba neden?



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır