kapat
02.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bensiz olur mu?

G.Saray, kaleci Mondragon'un tavsiyesiyle anlaştığı Jersson Gonzalez'le sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzaladı. Lucescu, "Yararlı bir transfer" yorumunu yaptı
G.Saray, Kolombiyalı Jersson Gonzalez'le sözleşme imzaladı. Kaleci Mondragon'un tavsiyesiyle alınan Gonzalez, sezon sonuna kadar sarı-kırmızılı kulübe kiralandı. Basın önünde yapılan imza töreninde önce futbol şube sorumlusu Abdürrahim Albayrak, idareci Mete Razlıklı, kaleci Mondragon ve Gonzalez hazır bulundu. Gonzalez tam sözleşmeyi imzalayacakken teknik direktör Lucescu içeri girdi ve "Bensiz imza töreni olur mu? Olmuyor beyler" diye espri yapıp, imza törenine katıldı. Romen teknik adam Gonzalez imzayı attıktan sonra yaptığı açıklamada "Gonzalez iyi transfer. Kolombiye Milli Takımı'nda oynuyor. Bizim oyun düzenimize de uyuyor" ifadesini kullandı.

Kalede büyük kriz
Aslında Gonzalez'i sezon sonu için düşündüklerini söyleyen Lucescu, "Ancak haziran ayında serbest kalacağı için diğer takımlardan önce davrandık" dedi. Bu arada akşamki idmanda kaleci Mehmet Bölükbaşı sakatlandı. Sakatlığı ciddi olan Mehmet kadroya alınmayacak. Bu durumda Mondragon sakat olmasına rağmen Antalya'da Kerem'in yedeği olacak.

Bayram AYDIN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır