kapat
02.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

'Kaşıkçı Elması'nın peşindeler

Rapora göre, Türkiye'de 3500 Satanist bulunuyor ve bunların en büyük amacı Sultanahmet Camii'ni yıkmak ve Kaşıkçı Elması'nı çalmak...
Emniyet Genel Müdürlüğü, son günlerde, intiharlarla gündeme gelen "Satanizm" hakkında ayrıntılı bir rapor hazırladı. Rapora göre Türkiye'de yaklaşık 3 bin 500 Satanist bulunuyor. Satanizm, İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, adana, Antalya, Tekirdağ, Edirne ve Kayseri'de yayılıyor. Raporda, Satanizm'in gençleri intihara sevk etme nedeninin ise "Bir an önce ölüp cehenneme giderek Şeytan'a hizmet etme arzusundan kaynaklandığı" belirtildi.

Satanizm konusunda Meclis'e araştırma önergesi veren AK Parti grubu ve İstanbul Milletvekili İrfan Gündüz'e gönderilen, Emniyet'in Satanistler'in ifadelerinden yola çıkarak hazırladığı rapora göre, Türkiye'de Satanizm, 1990 yılından sonra Metal, Heavy Metal ve Deaht Metal akımlarının yayılmasıyla başladı ve internet aracılığıyla yayıldı.

Raporda "14-25 yaş arasındaki ergenlik problemleri, aile içinde yaşanan olumsuzluklar, din bilgisi yetersizliği ve kurulan yanlış arkadaşlıkların" Satanizme ilgiyi artırdığı vurgulandı.

Satanist olayların Ataköy'deki iki intiharla duyulmaya başlandığı belirtilerek, "Bu ve benzer intihar olayları, Satanist düşüncenin seçtiği yollardan birisidir. İntiharın seçilme nedeni, bütün semavi dinlerin kişilerin kendi hayatlarına son vermesini kesin bir şekilde yasaklamasıdır. İntihar eden şahıslar veya grup elemanları tarafından yapılan telkinlerle buna zorlanan şahıslar, bir an önce ölerek Cehennem'e giderek Şeytan'a hizmet etmeyi düşünmektedirler" denildi.

Emniyet'in raporunda Satanistler'in majör ve minör kararlar şeklinde gizli eylem kararları da aldıkları belirtilerek şöyle denildi:

Minör kararlar: Ayın 13'üne rastlayan her Cuma Pentagram etrafında toplanıp ayin düzenlemek. Pentagram ortasında kedi kurban etmek ve kanının içmek. Satanist erkeklerin her hafta Satanist kadınların kolundan kan içmesi.

Majör kararlar: Sultanahmet Camii'nin yıkılması, Taksim'de cami yapılmak istenen meydanın işgali. El yazması bir Kur'an'ın yırtılarak klozete ve denize atılması. Kaşıkçı Elması'nın çalınması ve insan kurban etmek.

Gittikleri yerler belli
Emniyet'in raporunda Satanistler'in gittiği yerler ve yayınları hakkında bilgi verildi..

Mekanları: Akmar Pasajı, Bakırköy'deki Pınar Çay Bahçesi, Atlas Pasajı, Beşiktaş Barboros Hayrettin Paşa Parkı, Moda Sahil Parkı, Büyükada ve Ortaköy meydanı. Eski Kemancı Bar, Slayer, The Black ve Sepultura Cafe, Ambians Bar, Cabir Müzikevi, Bakırköy Ezgi Müzik, Beşiktaş Pena Müzik Evi.

Yayınları: Non Serviam, Şebek (Köprü Altı), Ölüm ve Cenaze, Mahşer, Aşk ve Şarap, Shaman, Kadavra Zine, Piramit Zine, Ha'zine, Sombre, Toprak, Rockline, Mat gibi dergile.

Satanist gruplar: Slayer, Children ofBodom, Alastis,Dismember, Disection, Morbit Angel, İmmortal, The Side, Cradl Of Fitt,Acheron gibi yabancı grupların yanı sıra Satanic Werses, Ehrimen, Witctrap, Pagan, Shamain, Asceraus, Sarkofokos, Sagu, Hezzihill, Mopheus, Death Out gibi yerli gruplar.

Hüseyin ÖZALP



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır