kapat
25.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Artık yaşlandın deyip kapıyı gösteriyorlar

Kurt kocayınca itin maskarası olurmuş. Sylvester Stallone'ninki de o hesap.
Rocky ve Rambo serilerinin unutulmaz aktörü dertli: Yeniden Rocky olmak istiyorum ama yapımcılar 'artık yaşlandın, iş yapmazsın' deyip para vermiyorlar. Hollywood'un en çok para kazanan, en ünlü aktörlerinden Sylvester Stallone son dönemdeki sessizliğini bozdu ve İngiliz The Mirror gazetesine çarpıcı itiraflarda bulundu: "Artık bir rol kapmak için kapı kapı dolaşıyorum..."

Rocky ve Rambo serileriyle büyük bir üne ve servete kavuşan 55 yaşındaki aktör, Rocky dizisinin 6'ncısını yapmak için kamera karşısına geçmek istediğini ancak kapısını çaldığı yapımcılardan "Artık çok yaşlısın. Kendini kanıtlayana kadar nakit para alamazsın. Ancak gişe hasılatından pay verebiliriz" karşılığını aldığını söyledi. İşte kocayıp çaptan düşen bir kahramanın acıklı itirafları:

ROCKY 5 BÜYÜK HATAYDI
"Hayatımın en büyük hatası Rocky 5 filmiydi. İlk dört filmin bir mesajı vardı. Rocky 5 ringlerin yenilmez kahramanının çöküşünü gösterdi izleyicilere. Bu, insanlara Elvis'in yaşlandığını ve oldukça kilo aldığını göstermek gibi bir şeydi. Kimse kabullenmek istemedi. O filmi asla yapmamalıydım..."

RAMBO LADİN'E KARŞI
11 Eylül sonrası Stallone'nin Rambo 4 filmini çekeceği, filmin konusunun Rambo'nun Afganistan'a giderek Usame bin Ladin'i öldürmesi olacağı söylentileri gündeme gelmişti. Yapımcılara yeni bir Rambo filmi teklifi götürdüğünü kabul eden Stallone, Rambo 4 projesi konusunda şunları söyledi:

"Ben yapımcılara Rambo'nun Afganistan'a giderek 5 kızı kurtarmasını önerdim. Rambo Afganistan'a tek başına gitmeyecekti. Başka bir cesur delikanlının akıl hocalığını yapacaktı. Rambo'nun tek başına Ladin'i ortadan kaldırmasının orada görev yapan binlerce Amerikan askerine hakaret olacağını düşünüyorum. Ama aslını isterseniz artık 55 yaşındayım ve bu filmleri çevirme şansım çok düşük."

EMEKLİLİK GÜNLERİ
Stallone gazeteye kendisini yakışıklı bulmadığını da itiraf etti: Gözlerimde derman yok. Ağzım ve dişlerim çarpık. Sesim mafya cenazesinde tabut taşıyan adamlardan biri gibi çıkıyor. Fakat ilginç bir şekilde bu karışım hâlâ işe yarıyor.." Artık emekliliğin tadını çıkaran Stallone, günlerini üçüncü karısı Jennifer'ın Haziran'da dünyaya getireceği çocuğu için hazırlıklar yaparak geçiriyor.

HAYATIM YANLIŞLAR KOMEDİSİ
"Rocky 5 hayatımın hatası oldu. Orda dayak yedim ve efsane çöktü.Yaşlı Elvis gibiydim" diyen Stallone'nin son sözleri

hayli ilginç: "55 yaşındayım. Gözlerimde derman yok. Ağzım dişlerim çarpık. Hayatım film olsa tam bir yanlışlıklar komedisi olurdu. İzlerken başımı umutsuzluk ve şaşkınlıkla sallar dururdum."



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır